上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  984.7k

支持發哥

LM:smile_44:

引用:
原帖由 BENSHP 於 2011-3-13 05:33 PM 發表 查看引用來源
發兄 可以改回每星期出二次嗎?

一星期先更新一次點等吖:smile_22:
這個‥‥‥:smile_45:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-3-14 04:50 PM 發表 查看引用來源

這個‥‥‥:smile_45:
pls lau sir:smile_13:

引用:
原帖由 Jan_li 於 2011-3-13 07:23 PM 發表 查看引用來源
你媽媽有少少似Vivian(我記得佢係教中史) ,故意嘅?
種魔部分走悲情路線,大慨要幾集兩條線先有相交之時?
定係一直都分開發展到結尾?(就算有,但估計都要發哥盜完墓先得)
    是的,Vivian是在沙田某中學教中史的,閣下還記得!【劉金發與Vivian的淫慾史】是2009年貼的作品,不過還未貼完,只貼了九集,大結局未能貼出,很可惜!

兩條線沒有會合的必要。
    祖琳的部份想寫得真實一點。

引用:
原帖由 gawchan 於 2011-3-13 08:18 PM 發表 查看引用來源
THZ A lot
多謝!‥‥‥

一次追晒你咁多文章

點解冇三姊妹系列<一>既?
得明朝+臥底渣喎

另外希望你寫多D女性被凌辱,
次次都太主動,
一係就好似而家學生妹自願比老野搞咁,
好似唔夠激
可能我重口味啦:smile_39:

不過CHING你真係勁
又咸又笑真係頂癮
我專登為左你開ACC留言嫁
好耐未睇過咁正既文啦!:smile_30:

終於等到劉兄的作品la

集體?劉兄,劉油兄加

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-3-15 02:33 AM 發表 查看引用來源

是的,Vivian是在沙田某中學教中史的,閣下還記得!【劉金發與Vivian的淫慾史】是2009年貼的作品,不過還未貼完,只貼了九集,大結局未能貼出,很可惜!
http://upload.lsforum.net/users/public/t2756 ...
金發兄,我搵極都搵唔到vivian果篇呀
可唔可以pm link俾我呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆