上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(二)臥底男教師】三十九集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.5k  1.1m

引用:
原帖由 ccf4344 於 2009-11-8 01:36 AM 發表 查看引用來源
援交妹個集最好~
方雪兒插圖最正~
最喜歡劉sir@@"~
最鍾意miss 卓~
想結局係敏佳唔使死~>"
范婷欣都是這個故事的重要人物。
劉金發是大壞蛋!
miss卓唔錯,還有三位miss,我自己都很喜歡,就是周茜媚、張慧玲和孟菁美。

引用:
原帖由 1346797 於 2009-11-8 02:35 AM 發表 查看引用來源
SUPPORT.篇文好正
多謝!

引用:
原帖由 mansweat 於 2009-11-8 02:42 AM 發表 查看引用來源
very good ggood very good
thanks!!!

引用:
原帖由 kennyz1314 於 2009-11-8 04:15 AM 發表 查看引用來源
劉sir:smile_38:
真係俾你搞到喊左出黎:smile_35:
好精彩!!!完左大結局後劉sir仲出唔出文集 :smile_47: :smile_47:
會寫『吸血三姊妹』第三輯,但無咁快出,劉金發要休息一下!

回覆 1397# 的帖子

在床上跟她『做愛』時粗暴凌辱,這是他自卑的一種心理反應‥‥‥

so scary and miserable......

不過, 都不得不佩服"流甘法"老師在這情節中剖析人物行為背後的心理狀態

老師, 有冇非情色類作品可供欣賞?

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2009-11-8 04:29 AM 發表

會寫『吸血三姊妹』第三輯,但無咁快出,劉金發要休息一下!
劉sir唔好掛住睇波唔番黎出文呀
劉記好野 ...等結局.....

雪綾是最好的 ~ ~ ~ :

good story....直頭可以話係文學巨獻!!!用輕鬆咸濕既手法襯托出很多人性既表現,簡直係無能得頂!!!!!

我唔想敏佳死ar:smile_42:
但看來她死定了:') :')

引用:
原帖由 熊熊熊 於 2009-11-8 04:33 AM 發表 查看引用來源
在床上跟她『做愛』時粗暴凌辱,這是他自卑的一種心理反應‥‥‥

so scary and miserable......

不過, 都不得不佩服"流甘法"老師在這情節中剖析人物行為背後的心理狀態

老師, 有冇非情色類作品可供欣賞?
小說是寫『人』的,不可能沒『人性剖析』!
有寫文藝和武俠,但並不滿意!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆