上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
5.0k  77.4k

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 12:28 AM 發表
食少少野先:071:
今晚走地可能有得買,唔好咁早訓。

放心我岩岩起身 你咪無啦啦消失呀 :097:

係wo粒燒賣呢 又叫人11點上黎 我都遲到嫁啦:025:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-1 12:32 AM 發表
放心我岩岩起身 你咪無啦啦消失呀 :097:

係wo粒燒賣呢 又叫人11點上黎 我都遲到嫁啦:025:
梗係唔會啦,今晚走地果場幾大叫上半場頂住唔好入波,下半場就好好買。夠鍾我去買波先。:036:

開茶室搵得個雞碎咁多:025: 又要一腳踢又辛苦:030: 點解唔開間老陳浴室搞大佢:071: 至多我call肥婆蘭上來客串幾日:096:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-3-1 12:46 AM 發表
開茶室搵得個雞碎咁多:025: 又要一腳踢又辛苦:030: 點解唔開間老陳浴室搞大佢:071: 至多我call肥婆蘭上來客串幾日:096:  
咁遲至出現:046: 開浴室d人掛住搞野邊有人得閒講波,唔駛客氣,肥婆留返你自己:071:

3串1第2,第4,第6場都係大,買了200元,你点睇?:071: :071: :071:

食飽飽等開波:071:

陳伯:096: 韋恩 大好吾好啊?:023:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-1 12:51 AM 發表

咁遲至出現:046: 開浴室d人掛住搞野邊有人得閒講波,唔駛客氣,肥婆留返你自己:071:
我岩岩先返:043:

引用:
原帖由 小小法^^ 於 2008-3-1 01:02 AM 發表
陳伯:096: 韋恩 大好吾好啊?:023:
有無禁正路:044: 123大大大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆