上一頁下一頁
發新話題

親眼目睹媽媽的改變- 更新完畢- 第15-17集。望加精華

收藏  |  訂閱
576  597.0k

引用:
原帖由 湖水藍 於 2009-12-8 09:53 PM 發表 查看引用來源
講佢就哂氣...佢第一篇係2007年出
到而家都係得幾篇
我覺得有時係好嘅文章等下都無妨, 一次就無追看性啦, 又無人叫你一定要等, 如果想睇好文等下算係咩呢!
同埋我都支持樓主~~~比心機寫落去, 呢度好需要原創文章!!

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2009-12-8 11:04 PM 發表 查看引用來源

係茶餐廳。

只係地址錯!

有本事就CHECK下我,住邊?
然後就可以黎我鋪頭,見下我阿媽一面。
咩區架????
葵青區定北區??
會唔會請食野:smile_o11::smile_o11::smile_o01:

回覆 170# 的帖子

add oil,look forward to next issue  Thanks very much

樓主你要努力呀!

之前我覺得呢到有個原創作家GeNeSa篇故事作得好好。

好似叫睇住老婆去偷情"不過爛尾收場...!

因為好多cd-rom同埋好多人話佢抄人故仔。

但睇得出佢係原創!

搞到佢無再出現響香港討論區。

支持你呀!

引用:
原帖由 Noodle1002 於 2009-12-9 12:41 AM 發表 查看引用來源

咩區架????
葵青區定北區??
會唔會請食野:smile_o11::smile_o11::smile_o01:
咁你要試下CHECK我IP,再搵我既位置。

然後就搵到我住宅地址,再跟蹤我然後搵出鋪頭既位置。

之後再埋我媽媽身邊。哈哈。

引用:
原帖由 garyinpayton 於 2009-12-9 01:15 AM 發表 查看引用來源
樓主你要努力呀!

之前我覺得呢到有個原創作家GeNeSa篇故事作得好好。

好似叫睇住老婆去偷情"不過爛尾收場...!

因為好多cd-rom同埋好多人話佢抄人故仔。

但睇得出佢係原創!

搞到佢無再出現響香港討論區 ...
我記得佢!
不過就唔知抄人故仔依件事。
其實寫故仔,真係要好有耐性。

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2009-12-9 01:21 AM 發表 查看引用來源

我記得佢!
不過就唔知抄人故仔依件事。
其實寫故仔,真係要好有耐性。
本身佢寫完第一篇。後尾停左排無寫。

之後重新再寫第二夜...

但係...佢寫第二夜之時,因為佢出返之前10集第一夜個故事出黎。俾大家睇返。

結果d人就話佢抄,話佢跟人地個故事續作落去。

我諗可能主要因為佢忙..所以無寫落去喇。

我信樓主呢個故事80%係真。haaaa...

我問你地址我相信你都唔會講,有緣就去你間茶餐廳食下野啦

引用:
原帖由 garyinpayton 於 2009-12-9 01:23 AM 發表 查看引用來源

本身佢寫完第一篇。後尾停左排無寫。

之後重新再寫第二夜...

但係...佢寫第二夜之時,因為佢出返之前10集第一夜個故事出黎。俾大家睇返。

結果d人就話佢抄,話佢跟人地個故事續作落去。

我諗可能主要 ...
哈哈。係咪抄,我真係唔知。

咁你覺得我個故仔係咪抄呢?哈哈

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2009-12-9 01:27 AM 發表 查看引用來源

哈哈。係咪抄,我真係唔知。

咁你覺得我個故仔係咪抄呢?哈哈
哈哈..認真講句。

抄又唔係抄。不過樓主真係有心機作咁長篇故事。haaaaa!

等你下一篇。我第8,9,10都未睇。諗住一次過睇!

引用:
原帖由 garyinpayton 於 2009-12-9 01:36 AM 發表 查看引用來源

哈哈..認真講句。

抄又唔係抄。不過樓主真係有心機作咁長篇故事。haaaaa!

等你下一篇。我第8,9,10都未睇。諗住一次過睇!
好....慢慢睇..

我同一個時間寫幾個故仔,所以依幾日都唔會更新住。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆