上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
4.9k  124.9k

引用:
原帖由 ponti 於 2007/8/1 02:50 發表
比甲2] 亨克0 - 1薩拉熱窩 :096: :096: :028: :028:
c c down down 揀 ka :027:
都未打完
一切都可能:131:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007/8/1 02:26 發表

咁威!ponti兄有好多彈藥吧!:023:
講兩講都很累了!
都是訓先!:028:
哥登堡我要大啊!入啊!
呢樣可能係真:096: :096:
88 Chui兄

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-1 02:53 AM 發表

呢樣可能係真:096: :096:
88 Chui兄
:071: :071: :071:
renewed

唉~......我係139度落左tips~
我今晚出條心水 3x4 (小注)
3)哥本哈根主win  (中)
4)薩拉熱窩 半客win          (差少少唔中)
5)艾夫斯堡 半和     (中)

:046: :046: 就係差少少.......
下次再tips過 :036:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-8-1 12:27 AM 發表

sorry !!:097: 係假波
:036: 又學多個睹波專用名詞,你係得嘅ponti師兄!!

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 01:05 AM 發表

我就咁唸....哥登堡 -1wn, 哥本哈根 對 耶路撒冷比達...半場和,全場贏, 格拉斯哥流浪....相信都-1win
即係3個哥哥都跑出:097:
引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-1 01:14 AM 發表
三個都係就正:097:
支持周兄:041:
我個哥哥終於跑出:071: :071: :071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-1 09:00 AM 發表

我個哥哥終於跑出:071: :071: :071:
嗚~~~我尋晚就係比你啊哥害死:029: (格拉斯哥)#16

引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007-8-1 09:07 AM 發表
嗚~~~我尋晚就係比你啊哥害死:029: (格拉斯哥)#16
係wor....格拉斯哥開個入球上盤(大)...你咪:096:   唔緊要...今晚再繼續!!!

引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007-8-1 09:07 AM 發表

你之前都贏唔小啦,次次贏咩

引用:
原帖由 michaeljaw 於 2007/8/1 09:07 發表

唔緊要喇:026:
今晚拎番:036: :036:
p.s. 小弟心水已出
祝巴打收錢:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆