上一頁下一頁
發新話題

[其他] 歡歡喜喜***臭坑出臭草***詩集(燈到屎貼士21/8)

收藏  |  訂閱
976  26.3k

入來支持一下先

tc今日唔著底:096:
因為妖猴未去洗:071:

妖猴!!仲唔幫我洗底褲!!!:096: :096:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-8 02:52 PM 發表
9/7早出貼士:096:

乙丙丁戊己庚:131:
相朝垣格中生:030:
火水土鐵木金:027:
林總總化陽陰:122:
細五行定乾?
星期三 2FC 橫濱 對 甲府風林 09/07/20080 : 00 : 0

燈:043: :043: :043:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-9 11:10 AM 發表
上次推呢場燈咗:025: 今次再推:046: 我好有信心贏返:046:

中自有黃金屋:030:
態萬千大尾篤:025:
中自有顏如玉:131:
仙見到亦心郁:086:
地重遊逍遙谷:096:  
星期三 3山形山神 對 大阪櫻花 09/07/20080 : 00 : 2
再燈:043: :043: :043:

歡歡喜喜路紙﹕
2/7  #23....中....史達比克[-2]W(1.62)
3/7  #84....中....AIK蘇納W(2.00)

5/7  #133....中....水原藍翼W(1.57)
       #135....中....城南一和大(1.52)
6/7  #152....燈:032: ....山形山神W(1.95)
       #159....中....濟州聯[0]W(1.84)
       #169....燈:032: ....AIK蘇納和主(3.9)
       #172....燈:032: ....史達比克[0]W(1.92)
7/7  #191....中....費德列斯達[+1]W(1.95)
9/7  #210....燈:032: ....甲府風林大(2.02)
      #238....燈:032: ....山形山神w(2.05)
10/7  ????

給玉樹臨風兄:096:

雙跳,:044: 下一場一定中,:098: 唔同我同路的話!:071:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-7-10 11:51 AM 發表
雙跳,:044: 下一場一定中,:098: 唔同我同路的話!:071:
咁你會揀邊埸:030:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-7-10 01:12 PM 發表

咁你會揀邊埸:030:
邊有得問,問咗就唔準!:096:
最多我唔買住,等你出咗先!:071:

玉仔神燈高高照!:devil:  
樹下歡歡心暗驚!:044:
臨門刦數如何辨!:011:  
風吹樹倒無從避!:043:

10/7貼士
彭單拱橋認真醒:030:
美輪美奐大眼睛:131:
拉姑都話冇得頂:025:
斯斯縮縮眼中釘:032: