上一頁下一頁
發新話題

May姐後傳

收藏  |  訂閱
420  342.9k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2013-11-5 04:44 PM 發表 查看引用來源

呢位 ching 點解會咁樣講野, 樓主寫文只係業餘性質, 而且亦都交帶左因私務煩忙, 會盡快再次發文, 我同你呢挺花生友響呢版無甚貢獻, 人家就百忙之中寫到眼都朦晒黎發文比我地睇, 遲左少少啫, 又無話唔再寫, 希 ...
C兄,呢d糸冇品同冇文化冇禮貌既人,又想睇又唔識客氣問人,想迫楼主出文既狗隻,可以不理

咁多位,好多謝你哋嘅捧場。其實近排係好多事…可謂最悲,最喜者同時降臨响我身上…只望家人不用辛苦太耐,可以舒服離開,於願足矣…喜者則恕我不便透露…
另外,我嘅故事大崗响度,可惜我諗唔到阿樂,May姐嚟緊一場點玩,我寧願諗清楚點寫無咁行貨,都唔想矇混過去,我係漫畫迷,我最憎當日龍珠打完菲利,又出個勁啲,又贏又出個勁啲咁…我寫都希望大家睇得開心,所以目前未有再寫,我應承咁多位,當我諗到好嘅場境時,馬上再寫…對咁多位對我嘅支持,區區感激萬分!盡快再post!! 多謝!

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2013-11-5 07:53 PM 發表 查看引用來源

文迪兄說得好
:smile_o12:  :smile_o12:  :smile_o12:

網絡資源, 不是由天跌下, 垂手可得.
仍各方有心人免費無償分享.

似我般無力出文版友, 對無私分享文章的師兄們, 感謝非常.
最好交文又快又準仲真

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-11-5 10:17 PM 發表 查看引用來源
咁多位,好多謝你哋嘅捧場。其實近排係好多事…可謂最悲,最喜者同時降臨响我身上…只望家人不用辛苦太耐,可以舒服離開,於願足矣…喜者則恕我不便透露…
另外,我嘅故事大崗响度, ...
想清想楚先寫我有沒得再出場靠你啦

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-11-5 10:17 PM 發表 查看引用來源
另外,我嘅故事大崗响度, ...
C兄,0K加,你咁烦都要覆我地,感激!
家事緊要,其他唔緊要,慢慢黎,d友仔打小d飛機唔會死加,哈哈哈!
希望你事事順利!

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-11-5 10:46 PM 發表 查看引用來源
jenny,妳有冇得出埸緊要過人命?—個家庭既事?

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-11-5 10:46 PM 發表 查看引用來源
妳嘅兩場係呢段之後好快,妳嗰篇點玩我都諗好喇!

引用:
原帖由 hk005500 於 2013-11-5 10:50 PM 發表 查看引用來源

jenny,妳有冇得出埸緊要過人命?—個家庭既事?

我同他講下笑唔好咁認真

我知道大家對我好,感激,我希望大家睇得開心…希望各位友好唔好動氣,最緊要開心,係咪?

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-11-5 10:52 PM 發表 查看引用來源
我同他講下笑唔好咁認真
我平時都玩得喪同冇底缐,但系人地屋企有事,唔會甘做Ior~OK

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆