上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
4.9k  125.2k

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2008-3-13 04:19 PM 發表
尋日單場淨中 辛尼特 同 熱刺
今日兩場上盤都支持,希望有錢收啦
有錢收 :036:

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-13 04:35 PM 發表

雲達不來梅[-1] :098: :098:
贏多D:036: :036: :036:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-12 07:27 AM 發表

原來有周師兄的第72天,:026:   晴,琴晚掂呀:098: 利記冷win都中呀,重要一早4.3倍時買:041:
原來有周師兄的第73天,:026:   晴,今日睇咗馬仔心水,有一隻幾好6場一切順利:041:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-3-13 03:23 PM 發表
ponti版主救命:043: 復仇會出咗事:043: 留唔倒言:043:
忍下就ok:041:

引用:
原帖由 歡歡喜喜 於 2008-3-13 03:23 PM 發表
ponti版主救命:043: 復仇會出咗事:043: 留唔倒言:043:
唔係呢個版架:092: :097:

13 Mar 今晚心水2x1
格拉斯哥流浪(+1)客@2.50

士砵亭(-1)主@2.70

12 Mar 中兩場嬴小小:122:
今晚又嚟過3x4睇下有無料到!
樸茨茅夫 主@1.70----W4:2
西布朗 主@1.65---L1:1
基達菲 主@2.00----W1:0

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-13 12:52 PM 發表

我咩都冇睇 係睇左個盤 超怪 超有問題囉
先買下盤:096:
無有怕我同你同路!:071:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-13 08:35 PM 發表

忍下就ok:041:
咁忍都要知忍邊個先得架:044: :043:
我地只係弱小的一群:035: :043:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-13 09:53 PM 發表

唔係呢個版架:092: :097:
你得罪我,,我都會暗地Ban死你的:096: :096: :096:

講笑唧,,玉仔係我brother,,錫佢都泥唔切啦!!:098:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-14 12:28 AM 發表

你得罪我,,我都會暗地Ban死你的:096: :096: :096:

講笑唧,,玉仔係我brother,,錫佢都泥唔切啦!!:098:  
小心說話 如果唔係 有人人告發你
你知la 呢個世界咩人都有 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆