上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  890.3k

引用:
原帖由 小二仔 於 10/6/2021 08:47 發表 查看引用來源
樓主早晨!!好精彩的故事,謝謝分享!!
師兄早晨,多謝讚賞,大家努力推鋪啦喂😬

引用:
原帖由 leowaiwai 於 10/6/2021 08:48 發表 查看引用來源
今次個難度真係好大,集氣喇咁多位
哈哈師兄,少少難度冇難度,有各位師兄力撐,一定得😬

回覆 1152# star_platina 的帖子

有空推一推,有機會見40G巨胸🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-10 07:12 發表 查看引用來源
星期四,又一日,大家努力,星期四已到,周末還會遠嗎?

Louise XXII

阿星坐喺度自怨自艾,覺得如果今日唔係塞大車嘅話,今日應該唔會咁過。人好得意,一開始諗啲負面嘢,就會無限延伸,諗到無限遠越諗越唔開心,越唔開心越諗。喺阿星一 ...
早晨 Star 師兄,今朝睇到更新,2個女伴真喺好關心你,而小星星亦都好有禮貌咁向佢哋立正敬禮 ....... 跟住故事會點發展呢?

引用:
原帖由 r6654c 於 2021-6-10 08:54 發表 查看引用來源
推一推推一推推一推推一推推一推 .......... 推推推推推推  

引用:
原帖由 r6654c 於 10/6/2021 08:54 發表 查看引用來源
師兄加油,下一位出現嘅角色就係有情趣,識享受,高貴嘅女皇Erieann。佢嘅出場會將故事推向另一個方向😬

引用:
原帖由 boar36 於 10/6/2021 08:57 發表 查看引用來源

早晨 Star 師兄,今朝睇到更新,2個女伴真喺好關心你,而小星星亦都好有禮貌咁向佢哋立正敬禮 ....... 跟住故事會點發展呢?
今日12點零鐘嚟睇事情嘅發展,千祈唔好錯過😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-10 09:07 發表 查看引用來源

收到 ...... 會坐定定 睇 update  

回覆 1152# star_platina 的帖子

食咗早餐又推一推,1300在望

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-10 09:07 發表 查看引用來源

希望早D到1300,12點有嘢做,可能會錯過了😓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆