上一頁下一頁
發新話題

人妻露底

收藏  |  訂閱
461  150.1k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-8-23 13:36 發表 查看引用來源

英雄唔敢做, 觀眾就做過兩位朋友嘅啦啦隊.
淨係觀戰?冇加入咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-23 13:35 發表 查看引用來源
都係好提議,如果現場評倒仲正,所以聽埋人妻叫床!😬
而家上攻下嘅係富哥仔, 睇佢大汗淋漓堅持咗廿九幾分鐘, 頂多陣就半粒鐘, 到底富哥仔堅唔堅持到呢, 喺呢個時候要食粒海狗丸補番吓腎氣先得喇, 大家都買番樽看吓門口啦....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-8-23 13:42 發表 查看引用來源

而家上攻下嘅係富哥仔, 睇佢大汗淋漓堅持咗廿九幾分鐘, 頂多陣就半粒鐘, 到底富哥仔堅唔堅持到呢, 喺呢個時候要食粒海狗丸補番吓腎氣先得喇, 大家都買番樽看吓門口啦.... ...
你唔形容埋人妻嘅,會唔會已經來多幾次高潮!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-23 13:37 發表 查看引用來源
淨係觀戰?冇加入咩?😉
其中個係一齊旅遊嗰位, 各自玩自己老虎之前有講過從略; 另一個係出海玩嘅朋友, 有時佢老虎會做跟得夫人, 有時加埋小弟得三人出動, 朋友會叫小弟睇水, 佢兩公婆搞吓, 唔多唔少都會睇到啲過程, 不過大叔大嬸嚟唔好有太大幻想.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-8-23 13:43 發表 查看引用來源
你唔形容埋人妻嘅,會唔會已經來多幾次高潮!😬
掛住賣海狗丸廣告. 女仕方面不如師兄你形容.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-8-23 13:51 發表 查看引用來源

掛住賣海狗丸廣告. 女仕方面不如師兄你形容.
海九丸咁利害🤭

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-8-23 13:57 發表 查看引用來源
海九丸咁利害🤭
噏吓, 未食過, 見個廣告 ben 屎雄動 L .

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-8-23 14:01 發表 查看引用來源

噏吓, 未食過, 見個廣告 ben 屎雄動 L .
屌!呢d廣告有冇呃鳩人?

回覆 148# 肥富茶了室 的帖子

吾怕⋯吾怕😆😆😆

回覆 157# 艾拉傑 的帖子

錄音好呀⋯有叫床聲聽😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆