上一頁下一頁
發新話題

各位師姊師妹有冇遇過早洩男呀?

收藏  |  訂閱
45  7.1k

引用:
原帖由 seven77777 於 2020-8-5 10:14 發表 查看引用來源
咁你有冇幫到佢?
令佢可以耐d
唔該唔好咁無聊, 夠膽出得post 又係講返個post主題exactly一樣o既o野就o係返個post入面講

答案:
當事人係無, 佢算係個ons 啦, 即食o野o黎啫
印象都唔好囉仲點會有下次
不過當時都好有禮貌並無發爛渣o架, 畢竟人地心入面都唔會好受...
無講d咩, 因為實在無o野好講 淨係安慰式咁幫人除套, 再含o左一陣

幫係幫過另一個人, 果個係其中一任前男友
佢又未至於兩分鐘o既, 只係有得改進囉
不外乎都係做多d, 含多d, 犧牲一下自己都要o架啦, 唔做都同佢口爆...
好遺憾係改造得差不多之後人地有o左第二個囉吊

唔好意思師姊,咁你改造左佢幾耐先有成果?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-13 08:50 發表 查看引用來源

性奴係咁上下啦 我都做過不過唔係果位師兄o既奴
賤得o黎又真係幾high, 習慣埋之後益o左下一任(即係現任)男友添
好彩你明白, 其實我好難解釋到比唔理解有M性或有奴性既女仔諗法係點比人聽

一般人會覺得我好唔尊重女性, 又或者對對方好衰, 但其實相反, 我對做我奴, 比我SM既女仔特別尊重同埋愛鍚

我諗貴妃應該知我講乜

可以喺主人有性需要時, 做便器, 做飛機杯, 係女奴既最大賞賜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-13 08:51 發表 查看引用來源
遇過一個, 插o左唔到兩分鐘就射
夠唔夠比你有高潮先?

作為一個男人,都會有啲時候狀態唔好

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-8-14 07:25 發表 查看引用來源

唔該唔好咁無聊, 夠膽出得post 又係講返個post主題exactly一樣o既o野就o係返個post入面講

答案:
當事人係無, 佢算係個ons 啦, 即食o野o黎啫
印象都唔好囉仲點會有下次
不過當時都好有禮貌並無發爛渣o架, ...
我同老婆做,10次裏便都有一兩次係咁㗎,我自己有陣時都會覺得有啲唔好意思

引用:
原帖由 cc19880910 於 2020-8-17 15:39 發表 查看引用來源

我同老婆做,10次裏便都有一兩次係咁㗎,我自己有陣時都會覺得有啲唔好意思
係呀, 尤其係耐冇做谷左好耐嗰時更加易走火

通常我都會喺前戲用手用口用玩具玩到佢地喺高潮臨界點嗰下插入去, 又話者先比1-2次高潮佢地先插

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-8-17 15:55 發表 查看引用來源

係呀, 尤其係耐冇做谷左好耐嗰時更加易走火

通常我都會喺前戲用手用口用玩具玩到佢地喺高潮臨界點嗰下插入去, 又話者先比1-2次高潮佢地先插
其實我試過有一輪戒左打飛機,結果發現果一輪早泄嘅情況好嚴重,反而打返一輪之後情況改善咗好多

引用:
原帖由 seven77777 於 2020-8-16 00:59 發表 查看引用來源
唔好意思師姊,咁你改造左佢幾耐先有成果?
其實真係唔駛好耐, 不過要keep住囉
學你地話齋, 耐唔射之後果次都會快嘛
果陣幾乎係只要見面, 場地許可就搞o野, 唔許可就同佢口爆
有一期差唔多日日含...

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-8-17 13:12 發表 查看引用來源

夠唔夠比你有高潮先?
咁梗係唔夠啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆