上一頁下一頁
發新話題

奶西

收藏  |  訂閱
49  19.4k

呢啲要親自教學先得喎
引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-21 10:43 發表 查看引用來源
同老公結咗婚十年,係最近做前戲先會奶我個西,但我感覺唔係好興奮...但之前俾sp奶我西時好鬼爽...奶西到底有咩技巧啊...教下我等我教隻佬啦...🙏🙏
我好辛苦啊...😔好想再試下果種令人慾仙慾死既感覺... ...

識玩就一定要玩顏面騎乘

引用:
原帖由 wong1985916 於 2021-2-21 10:43 發表 查看引用來源
同老公結咗婚十年,係最近做前戲先會奶我個西,但我感覺唔係好興奮...但之前俾sp奶我西時好鬼爽...奶西到底有咩技巧啊...教下我等我教隻佬啦...🙏🙏
我好辛苦啊...😔好想再試下果種令人慾仙慾死既感覺... ...
其實會唔會係因為身份唔同,所以感覺亦有唔同?
地點呢?你同老公喺屋企做,會唔會因為環境影響而做得冇咁放呀?
技巧喇,可能你條佬真係冇乜技巧,又或者佢係咪唔好呀?

引用:
原帖由 春仔 於 2021-2-23 15:45 發表 查看引用來源

其實會唔會係因為身份唔同,所以感覺亦有唔同?
地點呢?你同老公喺屋企做,會唔會因為環境影響而做得冇咁放呀?
技巧喇,可能你條佬真係冇乜技巧,又或者佢係咪唔好呀? ...
認同 有技巧既唔需要指引都會奶 不過要係唔自願既情況下去奶  唔係無方法既。。。。不過自己要淫念下

需要即場指導嗎?

引用:
叫老公狙擊豆豆嘛。。包你爽到腳震😍😂

引用:
有可能係你心理因素問題

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2021-2-21 12:01 發表 查看引用來源
首先你要教佢點搵你G點先
跟住我都想知有咩技巧
所以..
留名學奶西!
唔識奶就奶成塊, 識奶就奶條界。😅

引用:
其實奶西是非常 過癮 刺激嘅,樓主慢慢試試吧!

引用:
我跟老公也快十年了 時間過得很快...
他不會次次替我口交 倒是我每次都給他

技巧很難說得清 自己又看不到他當時在做什麼
感覺告訴我的 是慢而有力 舌頭按下去 有時甚至會鑽進我的小穴
不過我更想說的是用心...
替我口交不是他的指定動作 但他會做的原因 很多時是因為感覺到我分泌未夠
他不想我太難受 才給我熱身的
就是這份心意讓我感動

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆