新手澳門遊包膠

收藏  |  訂閱
31  10.2k

跟住又點呀?

引用:
原帖由 tsdabgb 於 2015-5-9 11:49 PM 發表 查看引用來源

利O個場應該係馬交最正⋯女就應該18最多⋯

東北妹話就話身型高,靚!但做野好求其!我都瀨過野!:smile_42:

點解我上個月去响大池揀女

訓到12點幾,啲房雖然好求其,但真係幾舒服,訓到都唔願起身,起身落去休息室緊係食埋個早餐先走,食完早餐就沖涼起行啦,中午哩個時間比起凌晨更加少人,仲好,冇人同我爭嘢用!走嗰時補番$505就閃人,總共喺利澳桑拿嘅洗費就係28xx,行番去碼頭搭穿梭巴士去氹仔,朝拜下嗰邊嘅賭場,金沙,新濠天地都係我鍾意去嘅賭場,貪嗰到夠大,同有機比我慢慢磨時間,可惜幸運之神冇向我微笑,三千幾輸光!這些機會不是屬於我的……一個人on99咁喺金沙城中心,大運河到行黎行去,細佬又開始肚餓添!身上面又冇乜錢,搭番車去碼頭嗰面,睇下搵唔搵到嗰到啲一樓一,小弟自問年紀不算大,但嫖妓年資都起碼5,6年,喺香港去邊到搵一樓一,邊到有馬欖場,邊到係點玩法,都尚算有經驗,師父話你見到啲唐樓上面啲窗有紅色紫色嘅光就可以上去㩒門鐘,但去到澳門真係一竅不通,行下行下,咦!十八桑拿?!個個巴打都話哩到係最多女架喎!加上哩個時間正值高峰時間,巴打話有show睇,但真係冇錢啦,如果去埋,下半個月真係節衣縮食,喺樓下掙扎左起碼半個鐘,最終比下半身拉左去㩒左$4000,入左去十八桑拿。

引用:
原帖由 高文 於 2015-5-10 05:39 PM 發表 查看引用來源
東北妹話就話身型高,靚!但做野好求其!我都瀨過野!:smile_42:
聽講越南妹同泰妹都好博命,下次有機會我會試下

引用:
原帖由 愛情陷阱 於 2015-5-10 11:11 PM 發表 查看引用來源
點解我上個月去响大池揀女

巴打嗰次去係星期幾咩時間呀?

引用:
原帖由 tsdabgb 於 2015-5-10 23:39 發表 查看引用來源

聽講越南妹同泰妹都好博命,下次有機會我會試下

你玩還玩仲要局賭!怕你黎緊果個月難捱!:smile_42:

跟著先,我呢個月都會去探險一下

又嫖又賭,唔清袋都難

前往最後回覆