上一頁下一頁
發新話題

42歲叔叔與升中六學妹 ( update #38 #169 #200 )

收藏  |  訂閱
381  263.1k

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 11:57 發表 查看引用來源
叔叔而家返工,今晚返去更新
果幾日AL, 咪足不出戶。。。。。

Support Mr Aaron

Staycation變bedcation 嗎?

回覆 1# rocket.aaron 的帖子

師兄⋯等你繼續UPDATED💪🏾💪🏾💪🏾

下集:叔叔食了一線鮑😍

我:Vicki咁原先訂左邊度酒店Staycation呀?
Vicki:愉景灣酒店啊
我:嘩!仲要坐船入去,咁遠既真係旅行feel喎
Vicki:諗住離開市區靜啲嘛,原先想同埋男朋友睇玻璃教堂(聽人講好沖繩feel架)
Vicki:不過而家無lu,都散左…
我:咁我地果日幾點出發呀?要去中環搭船喎
Vicki:我地坐兩點船吖~酒店3點先可以check in
終於嚟到星期六,其實我都唔知最後係未准留低架,執件瞓覺衫褲就起程,約左Vicki一點鐘元廣樓下坐968過海
Vicki:aaron叔叔你嚟咗嗱,心諗今日點解咁叫我
我:係呀,都係啱啱到咋嘛!
Vicki今日唔係著T同牛仔短褲,係一件黑色短袖連身及膝裙(少少低V領),我地出到去準時坐兩點船入去,咁Vicki當然係坐窗口位,趁Vicki程船睇下海景果陣,叔叔目光已經去到Vicki少少V領既胸前,微微窺望到小小乳溝,aaron仔又嚟有點反應,呢段船程話咁快就泊岸到左愉景灣碼頭了。
Vicki:好開心呀!終於入到嚟抖抖氣,而家仲可以散下心嘜都唔洗諗~多謝你肯陪我嚟呀
我:咁我見到Vicki開心就得架啦
我地去到酒店就排隊等check in,輪到我地去個櫃位,Vicki銀包攞左張身分證出嚟,再出示電話確認電郵,就喺呢個時候見到Vicki既出生日期係Oct,2004,估唔到叔叔可以同個妹妹去Staycation。
登記完攞齊門匙我就同Vicki返上房了
Vicki:一開房門!嘩~好靚呀 好靚呀!仲有海景睇到架~叔叔你過嚟睇下,我地間房有過溫泉咁款既大浴缸呀,望著個靚靚海景浸浴一流呀
我:洗唔洗咁興奮呀!開心哂啦
Vicki:係呀!想嚟好耐架喇,我地出去行下先再返嚟,今晚包自助餐呀⋯⋯
我:好!去過洗手間就同妳出去行下
手攪掂出番嚟!Vicki成個人攤左喺張床度閉目養神,不得了又失儀態,裙底走光不過係平腳打底褲嚟
我:Vicki行得喇
Vicki:好!
跟著我就同Vicki行左去玻璃教堂,同佢影下相行下睇下風景,黃昏左右再返酒店食自助餐
Vicki:食飽飽lu,我地返上去喇好唔好!
我:好呀

打住咁多先~

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-8-15 12:20 發表 查看引用來源
果幾日AL, 咪足不出戶。。。。。
星期四、五自己有野做呀

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 22:40 發表 查看引用來源
我:Vicki咁原先訂左邊度酒店Staycation呀?
Vicki:愉景灣酒店啊
我:嘩!仲要坐船入去,咁遠既真係旅行feel喎
Vicki:諗住離開市區靜啲嘛,原先想同埋男朋友睇玻璃教堂(聽人講好沖繩feel架)
Vicki:不過而家無lu,都散左…
我:咁我地果日 ...
好似玩得好開心咁,應該有下文啦!😉

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2022-8-15 09:13 發表 查看引用來源
個故事發展睇黎都幾正
😍
相距咁大我真係完全諗唔到

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-8-15 22:44 發表 查看引用來源

相距咁大我真係完全諗唔到
咁咪好難忘?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆