天體之旅, 引唔引到入性 ?

收藏  |  訂閱
35  12.4k

引用:
原帖由 88yes 於 2022-11-13 18:46 發表 查看引用來源
依類天體村咩玩法
旅客自己各自裸體自由行動
會唔會有旅客突然係泳池曳曳

想去啲旅客自己各自裸體自由行動
又可以隨時隨地可以曳曳
遇著啲百厭旅行突然曳曳可以觀摩一下

...
去過啲係大玻璃窗, 唔拉簾外面條大路會近距離望到入邊, 見過 PAIR 友冇拉簾造, 外面啲男觀眾包括小弟睇到扯哂.
引用:
原帖由 88yes 於 2022-11-14 01:40 發表 查看引用來源
啲旅客係咪都係會裸身周圍去
CHECK IN 後就要脫光光, 隨身會預條毛巾, 想遮就遮吓或扯旗勁得滯有啲規矩要遮吓佢.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-11-14 00:01 發表 查看引用來源
以我所知,規定不可在房外任何地方曳曳.

泰國嘅多數係, 不過行到沙灘冇乜職員𥄫到偷偷地都會玩吓.

引用:
原帖由 斷空食客 於 2022-11-13 15:14 發表 查看引用來源
同意,但唔啱雞蟲。通常D雞唔肯入呢D地方。或
唔畀D雞入。
呢啲男女朋友或夫婦去玩多.

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-13 16:37 發表 查看引用來源
其實都諗咗好耐想去,不過這几年疫情關係,無得諗❗❗
組長去嘅話, 寶劍出鞘震江湖.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-14 06:49 發表 查看引用來源

組長去嘅話, 寶劍出鞘震江湖.
人老咩都縮條嘢都無例外

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-14 06:36 發表 查看引用來源

嫂夫人接受到 ? 泰國呢啲會多港人去怕唔怕人搭訕/視姦 ?  
已經問過佢,佢即刻耍手又擰頭,佢話唔好講第二啲男人就算係同性望到自己裸體,佢自己覺得好羞澀。 所以無緣去呢啲地方玩。

如果有室內o既我或者會想去   比如酒吧酒店餐廳聚會咁
入場果陣全部脫光光鞋都唔準著, 包冇地方可以收埋攝影機偷拍

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-14 06:40 發表 查看引用來源

去過啲係大玻璃窗, 唔拉簾外面條大路會近距離望到入邊, 見過 PAIR 友冇拉簾造, 外面啲男觀眾包括小弟睇到扯哂.

CHECK IN 後就要脫光光, 隨身會預條毛巾, 想遮就遮吓或扯旗勁得滯有啲規矩要遮吓佢. ...
去得呢啲地方 渡假玩 當然唔會吝嗇 公開做愛場面

見到咁多裸女喺面前行過 ,點可以唔扯旗。

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-14 08:26 發表 查看引用來源
人老咩都縮條嘢都無例外
自己條嘢有冇縮水又好似唔多覺,但係好肯定冇以前咁勁,開始冇咁高冇咁硬。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-14 09:20 發表 查看引用來源

自己條嘢有冇縮水又好似唔多覺,但係好肯定冇以前咁勁,開始冇咁高冇咁硬。
現在開始就系咁樣, 遲啲你就會感覺到縮小

前往最後回覆