天體之旅, 引唔引到入性 ?

收藏  |  訂閱
35  12.4k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-14 09:20 發表 查看引用來源

自己條嘢有冇縮水又好似唔多覺,但係好肯定冇以前咁勁,開始冇咁高冇咁硬。
條嘢冇咁高係咩意思?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-14 09:36 發表 查看引用來源

條嘢冇咁高係咩意思?
角度, 後生發到上肚臍, 隨住年紀增加就好似時針咁, 12.....10.....8......

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-14 09:15 發表

已經問過佢,佢即刻耍手又擰頭,佢話唔好講第二啲男人就算係同性望到自己裸體,佢自己覺得好羞澀。 所以無緣去呢啲地方玩。
冇法, 想玩唯有 BOOK POOL VILLA 私家嚟玩.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-14 09:15 發表
如果有室內o既我或者會想去   比如酒吧酒店餐廳聚會咁
入場果陣全部脫光光鞋都唔準著, 包冇地方可以收埋攝影機偷拍
要偷拍冇分室內室外, 有位裝 Cam 就拍得; 朋友介紹時講呢間比起其他細規模啲嘅有啲操守, 要直接同佢 BOOK 入住冇 AGENT 代辦, 入場果陣全部脫光光鞋都唔準著 ? 鞋係可以著, 如果唔慣可以用毛巾摭.
引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-14 09:18 發表

去得呢啲地方 渡假玩 當然唔會吝嗇 公開做愛場面

見到咁多裸女喺面前行過 ,點可以唔扯旗。
外國嗰啲勁啲, 個灘條村都大到乜嘢咁, 沙灘多正嘢, 同隔離嘅做埋同一樣嘢好似比賽緊咁, 又有啲伯伯坐低做觀眾.
引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-14 09:20 發表

自己條嘢有冇縮水又好似唔多覺,但係好肯定冇以前咁勁,開始冇咁高冇咁硬。
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-14 09:25 發表
現在開始就系咁樣, 遲啲你就會感覺到縮小
小弟就兩粒嘢縮咗水.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-14 10:02 發表 查看引用來源
要偷拍冇分室內室外, 有位裝 Cam 就拍得; 朋友介紹時講呢間比起其他細規模啲嘅有啲操守, 要直接同佢 BOOK 入住冇 AGENT 代辦, 入場果陣全部脫光光鞋都唔準著 ? 鞋係可以著, 如果唔慣可以用毛巾摭.
鞋可以收埋好多o野o係入面o架嘛
點解我會諗室內, 其實係介乎你地講果d 100%正經天體同色情場所o既中間
室內 eg 酒吧 地方細d, 個人空間相對少d, 雖則並唔係俾你玩sex party 但難免可以眼甘甘視姦同俾人視間,
甚至有d 隱蔽角度可以做愛做的事
之所以要入場果陣好似過關咁脫光光包括鞋都除埋, 就係入面玩還玩, 先排除晒任何可以偷拍/ 俾人偷拍o既風險

去得呢d 地方, 一就係要夠開放二對自己有信心, 唔介意俾人睇到自己裸體,
入到去先知自己原來唔得你大可以埋單走呀又冇人迫你一定要留低, 做咩仲要毛巾遮遮掩掩?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-14 10:02 發表 查看引用來源

冇法, 想玩唯有 BOOK POOL VILLA 私家嚟玩.

要偷拍冇分室內室外, 有位裝 Cam 就拍得; 朋友介紹時講呢間比起其他細規模啲嘅有啲操守, 要直接同佢 BOOK 入住冇 AGENT 代辦, 入場果陣全部脫光光鞋都唔準著 ? 鞋 ...
人老咗....成個人都縮啦...正常架

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-14 13:15 發表 查看引用來源

去得呢d 地方, 一就係要夠開放二對自己有信心, 唔介意俾人睇到自己裸體,
入到去先知自己原來唔得你大可以埋單走呀又冇人迫你一定要留低, 做咩仲要毛巾遮遮掩掩?
  • 去呢啲村如果抱住有正嘢𥄫失望嘅機會會好大, 所以唔使甚麼自信, 脫光後因為當地陽光幾猛(借口), 唔少女仕會鴨舌帽黑超, 認得個 body 都認唔真個樣, 有次就係碰到老虎個舊同事, 撇甩佢視線都係靠頂帽同黑超, 睇我唔到睇我唔到......
  • 唔係脫慣點都要啲時間緩衝吓嘅, 毛巾查實係男仕用多, 唔少規則會溫馨提示男仕唔好扯哂旗向住其他女客, 又唔可以話謝就謝, 毛巾就係用嚟遮住枝炮.

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-14 15:02 發表 查看引用來源
人老咗....成個人都縮啦...正常架
雖然少用又退化中, 幸運地仲運作正常.

自己唔係猛男
都未必會失望
去既都未必會個個猛男美女
但係就係想要嗰種可以光明正大睇人
又光明正大俾人睇既感覺
如果有啲可以係指定地方內隨時隨地曳曳
例如泳池邊,party room
其他地方唔可以隨地曳曳
咁就好玩
即係想曳曳又唔介意有觀眾
可以去指定地方
引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-14 16:44 發表 查看引用來源

去呢啲村如果抱住有正嘢𥄫失望嘅機會會好大, 所以唔使甚麼自信, 脫光後因為當地陽光幾猛(借口), 唔少女仕會鴨舌帽黑超, 認得個 body 都認唔真個樣, 有次就係碰到老虎個舊同事, 撇甩佢視線都係靠頂帽同黑超, ...

引用:
原帖由 88yes 於 2022-11-14 20:12 發表 查看引用來源
自己唔係猛男
都未必會失望
去既都未必會個個猛男美女
但係就係想要嗰種可以光明正大睇人
又光明正大俾人睇既感覺
如果有啲可以係指定地方內隨時隨地曳曳
例如泳池邊,party room
其他地方唔可以隨地曳曳
咁就好玩
即 ...
有得曳曳我覺得係必須囉
始終男女都好, 平時著住衫睇唔到o既, 而家一覽無遺點都會有o野諗!
問題只係場所要可以繼續經營, 就唔可以擺明車馬咁鼓吹色情活動
可以設立一d 相對比較隱蔽少少o既私人空間, 可以俾人搞吓o野
比如半道牆又好一碌柱又好可以遮到但又未必遮得晒, 埋唔埋去睇/ 俾唔俾人睇就留番俾參加o既人自己選擇
我覺得嘛, 行埋一邊搞係禮貌, 正如你忽然有兩聲咳咁, 都會拎埋一邊唔會對住人面上噴口水
但行埋一邊同俾人"無意" 睇到, 係冇衝突囉
有呢d 地方我會想去, 會叫埋老公一齊去, 亦一定會想o係入面搞o野

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-14 16:46 發表 查看引用來源

雖然少用又退化中, 幸運地仲運作正常.
雖然可運作但我己感覺退化中

前往最後回覆