慶生

收藏  |  訂閱
39  12.8k

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 09:03 發表 查看引用來源
你鐘意光鷄?😬
可以咁講.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-30 10:03 發表 查看引用來源

可以咁講.
咁你老婆有冇剃?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 10:05 發表 查看引用來源
咁你老婆有冇剃?
脫咗, 但間唔中會出番啲, 咁師兄位嫂夫人呢 ? 師兄對毛毛有冇特別要求?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-30 10:19 發表 查看引用來源

脫咗, 但間唔中會出番啲, 咁師兄位嫂夫人呢 ? 師兄對毛毛有冇特別要求?
佢冇!我又冇乜所謂,各有特色!不過未見過天生冇毛想試吓!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 10:23 發表 查看引用來源
佢冇!我又冇乜所謂,各有特色!不過未見過天生冇毛想試吓!😬
稀疏就有, 全冇難啲, 除非發育影響.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-30 10:35 發表 查看引用來源

稀疏就有, 全冇難啲, 除非發育影響.
稀疏見過,不過應該有天生冇毛嘅,不過好少!

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 10:40 發表 查看引用來源
稀疏見過,不過應該有天生冇毛嘅,不過好少!
初升小學嗰啲應該有, 大些少就開始大個, 有次喺街個大媽好大聲指住隔離個穿小學校服小妹妹個身話 :「嘩 ! 妳個胸咁大嘅 ?」(估佢哋街坊關係), 真係失禮哂(個大媽).

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-30 12:41 發表 查看引用來源

初升小學嗰啲應該有, 大些少就開始大個, 有次喺街個大媽好大聲指住隔離個穿小學校服小妹妹個身話 :「嘩 ! 妳個胸咁大嘅 ?」(估佢哋街坊關係), 真係失禮哂(個大媽). ...
我小學個女同學都係,一升上中一大咗幾個碼,真係人細波大!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-11-30 13:29 發表 查看引用來源
我小學個女同學都係,一升上中一大咗幾個碼,真係人細波大!😬
我小學啲女同學一般大過小弟一兩年, 佢哋小六就變咗大人, 所以唔會同佢哋玩.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-30 13:42 發表 查看引用來源

我小學啲女同學一般大過小弟一兩年, 佢哋小六就變咗大人, 所以唔會同佢哋玩.
我都冇,只有遠觀!😂

前往最後回覆