上一頁下一頁
發新話題

[其他] 試下捉鬼盤之

收藏  |  訂閱
138  14.8k

引用:
原帖由 言身寸 於 2017-9-4 06:49 PM 發表 查看引用來源
世界排名北愛23,捷克40,小組排名北愛16分排2位,捷克9分排4位,上輪捷克主場都贏唔到北愛,依家竟然北愛主場有平手重要超高水(大世界賠率)比我地買,真係鬼到唔信,最怕就係北愛有分響手會玩野.

不是想影響師兄你,純粹 ...
收到,多謝分析。其實北愛都係五十步笑百步5係乜野強隊。對下游可憑主場取分,對強隊就泊大巴,5係咁易入佢波。捷克雖然排名低,但始終都係前退色強隊,個人質數一定高過北愛。所以我估開平手盤原因。希望坐和望贏有得走。

e+㨗克平手不斷落飛,因為搶分意慾較強,夜D可能轉盤要讓波添,但不景要作客搶攻,可能中正北愛嘅突擊

咁黑山重買唔買0/-0.5

引用:
原帖由 地獄橙色天才 於 2017-9-4 07:30 PM 發表 查看引用來源
咁黑山重買唔買0/-0.5
如果夜D仲5落飛就要諗一諗。想買就以半搏全。因為黑山真係打一個祖維迪,其他前鋒把握力好差。對哈殺克弱隊就任你高波魚肉,但羅馬尼亞係同級球隊,5易食。但鬥志就無需懷疑。
呢場想買5好急,要睇定D尾盤。

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-9-4 07:40 PM 發表 查看引用來源

如果夜D仲5落飛就要諗一諗。想買就以半搏全。因為黑山真係打一個祖維迪,其他前鋒把握力好差。對哈殺克弱隊就任你高波魚肉,但羅馬尼亞係同級球隊,5易食。但鬥志就無需懷疑。
呢場想買5好急,要睇定D尾盤。
好pro:131:

引用:
原帖由 地獄橙色天才 於 2017-9-4 07:41 PM 發表 查看引用來源

好pro:131:
5敢當,大家一齊研究。黑山上次有睇直播,D前鋒完全5掂,仲幾乎俾哈殺黑入波。
呢次次買佢(買時平手)係信佢主場打度氣。

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-9-4 07:50 PM 發表 查看引用來源

5敢當,大家一齊研究。黑山上次有睇直播,D前鋒完全5掂,仲幾乎俾哈殺黑入波。
呢次次買佢(買時平手)係信佢主場打度氣。
支持!

我信黑山主場5會輸,因為已經無失分空間。所以平手買左先

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-9-4 08:23 PM 發表 查看引用來源
我信黑山主場5會輸,因為已經無失分空間。所以平手買左先
和波偏熱得2.95,所以要睇定先

剛入左丹麥-1/1.5

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆