上一頁下一頁
發新話題

你地野戰會唔會玩到全裸?

收藏  |  訂閱
212  27.9k

引用:
原帖由 卓盈 於 2022-11-20 00:12 發表 查看引用來源

老女人
這些叫做成熟🥰🥰🥰

唔會. 野戰俾我嘅刺激感係一種外在環境嘅吸引力多於一個囡囡除曬嘅吸引力.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-21 08:21 發表 查看引用來源

係咪食谭仔米線呀?

開波開飯同步進行, 啲男女真係忙得很, 上上落落又用咁多氣力隊吓隊吓小心盲腸炎 ; 但係咁易俾人拍到, 遲啲去玩光豬大會都要留意留意.

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-21 08:21 發表 查看引用來源

係咪食谭仔米線呀?
咁都揾到?哈哈

卓盈,係咪呢單呀?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-11-21 12:45 發表 查看引用來源

咁都揾到?哈哈

卓盈,係咪呢單呀?
唔答即咪係羅。哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-11-21 11:46 發表 查看引用來源

開波開飯同步進行, 啲男女真係忙得很, 上上落落又用咁多氣力隊吓隊吓小心盲腸炎 ; 但係咁易俾人拍到, 遲啲去玩光豬大會都要留意留意.
香港地泳池都可以光脫脫真係好難得。

深夜o既外國山邊可以, 香港真係唔敢   
再準確d 講應該係半山上, 一個大彎位俾人停低車睇風景咁樣o既一個空間
停低架車除晒衫, 專登走遠一DD 去另外一邊搞, 搞完先返埋去架車
我地旅客身份, 係閒日 (一至四) 夜晚上去, 由除衫到做足全套返埋車施施然咁全裸食支煙先著衫上車,
全程鬼影都冇隻, 座山好似屬於我地兩個人咁, 天氣又好勁多星星空氣又好, 正到呢~

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-21 13:17 發表 查看引用來源

吓, 香港嚟 ? 真夠薑, 佩服.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-21 13:19 發表 查看引用來源
深夜o既外國山邊可以, 香港真係唔敢   
再準確d 講應該係半山上, 一個大彎位俾人停低車睇風景咁樣o既一個空間
停低架車除晒衫, 專登走遠一DD 去另外一邊搞, 搞完先返埋去架車
我地旅客身份, 係閒日 (一至四) 夜 ...
一陣閃出賊仔老 rob, 女嘅縛住, 輪個男嘅.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-11-21 13:17 發表 查看引用來源

老婆試過喺泰國龜島全裸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆