走後門

收藏  |  訂閱
8  5.0k

走後門

如果條女話可以畀你走後門,但佢要先用假九搞你後門先。。。有無得唸?

回覆 1# hkwilly 的帖子

有人話男人前列腺好敏感,刺激到high 爆,鍾意玩唔代表bi 或gay

同埋我未試過畀人搞後面。。。我有搞過囡囡後面

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-11-14 18:17 發表 查看引用來源
如果條女話可以畀你走後門,但佢要先用假九搞你後門先。。。有無得唸?
, 對方著上穿戴式假九屌我, 以前同sp有咁玩過, 我不是Gay, 只是享受前列腺快感. 已好耐沒玩了, 好想搵到sp同我再玩. 但唔易搵到.

引用:
原帖由 hkwilly 於 2022-11-14 18:17 發表 查看引用來源
我每次同SP搞都要小下佢後門先安樂,未試過比佢搞我後門,比佢奶後門就有

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2022-11-15 02:00 發表 查看引用來源

我每次同SP搞都要小下佢後門先安樂,未試過比佢搞我後門,比佢奶後門就有
比SP奶後門我都試得多。
佢比我屌後門都試過。反而佢無要求搞我😉

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-11-14 20:42 發表 查看引用來源
, 對方著上穿戴式假九屌我, 以前同sp有咁玩過, 我不是Gay, 只是享受前列腺快感. 已好耐沒玩了, 好想搵到sp同我再玩. 但唔易搵到.
都有試過比女戴假狗插菊花,係另一種快感,當然唔係 gay 同有回禮啦

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-11-15 11:33 發表 查看引用來源

比SP奶後門我都試得多。
佢比我屌後門都試過。反而佢無要求搞我😉
以前去揼骨比骨妹用手指隊後門都試過,都幾爽架

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-11-15 17:07 發表 查看引用來源

都有試過比女戴假狗插菊花,係另一種快感,當然唔係 gay 同有回禮啦
用假狗插菊真係冇唸過,應該好大衝擊,都係我插佢菊算

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2022-11-15 20:51 發表 查看引用來源

用假狗插菊真係冇唸過,應該好大衝擊,都係我插佢菊算
我都係咁話

前往最後回覆