"我勁唔勁呀???" ... 真係唔可以問??? ^.^"

收藏  |  訂閱
6  4.9k

"我勁唔勁呀???" ... 真係唔可以問??? ^.^"

小弟最近但一D女網紅(好拉 ... 係台灣果個許藍方)既節目佢話做愛男方有六句唔可以問 :
1,我勁唔勁呀???
2,我粗 D定你之前條仔粗 D???
3,AV囡囡都好舒服架喎 ...
4,舒唔舒服???
5,你係咪高潮左???
6,換你郁拉

講真 , 我講得除左3,係一定唔可以問 , 2,絕大多囡囡唔可以問
(除非個囡囡都好淫下拉 ^.^")
其他我覺得其實都係睇情況 ...
1,同5,我覺得對鐘意 "調教風" 既囡囡應該無問題 ,
4,我其實覺得問題唔大 ... 只要唔好囡囡臨高潮問 , 應該都得

6,我真係無野好講 ... 佢話要靠默契同肢體動作 ,
我心唸 , 一輪手語過後對方都唔明 , 咁咪仲掃興 ... ^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-25 06:59 發表 查看引用來源
小弟最近但一D女網紅(好拉 ... 係台灣果個許藍方)既節目佢話做愛男方有六句唔可以問 :
1,我勁唔勁呀???
4,舒唔舒服???
5,你係咪高潮左???
6,換你郁拉

講真 , ...
咁有啲情況下問我覺得係情趣嚟嘅!

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-11-25 06:59 發表 查看引用來源
1,我勁唔勁呀???
4,舒唔舒服???
5,你係咪高潮左???
6,換你郁拉

講真 , ...
又唔係唔講得
要睇對手玩唔玩得
如果玩得好多野都可以講

引用:
1,我勁唔勁呀???
4,舒唔舒服???
5,你係咪高潮左???
6,換你郁拉

講真 , ...
師兄分析得好岩,仲有個大前題係真係粗定勁先,如果唔係就自取其辱😂

引用:
1,我勁唔勁呀???
4,舒唔舒服???
5,你係咪高潮左???
6,換你郁拉

講真 , ...
有時候d 野又唔係咁絕對一個yes or no, 所以不如換個方法,
與其話問呢d 問題得唔得, 我試吓俾個評分, 即係聽到呢d 問題o既感覺
+10 係最高分, 覺得會增加搞o野氣氛
-10 係最低, 最破壞氣氛

1: 0分, 廢話, 講o左等於冇講 -- 即係你expect 對方點答先? 話你唔勁? 咁問得即係局住人地一定要話你勁
2: 0分, 理由同上面一樣, 我會覺得呢個男人白痴講o野都唔經大腦
3: -5分, 呢5分係扣你智商, 我都知道咸片實係誇張你唔好同我講你以為係真, 我點解會同一個蠢到咁o既男人上床?
4: +7分, 呢個好正常完全冇問題呀, 只要問o既時機正確, 係有風度o既表現, 可以加分
5: -2分, 首先經驗豐富o既對方應該要識得判斷我係咪高潮, 唔識其實唔緊要, 繼續努力做就好, 我回答不外乎"係"同 "唔係"兩個答案啫,
如果我話係, 咁你係咪覺得任務完成可以收工先? 又如果我話唔係, 你又會點反應? 覺得自己唔掂自信心受創囉喎? 如果係新對手, 我中意同你做, 做得舒服唔問我都會自己講囉
6: -10分, 你可以喘氣, 可以話攰, 我會get 到囉! 同得你搞我梗會俾你知道我有幾中意搞o野 你都仲未射唔通我會就咁算數咩? 幾大都自己繼續o黎俾你插多陣啦! 要再講我都唔知點講, 男人可以開聲叫我含, 到高潮之前可以開聲叫我用口去接, 我肯同你上床剝光豬俾你睇晒, 亦唔會介意你射o係我嘴入面, 呢d 對我o黎講都係ok, 但開口話"輪到我郁" 聽落就好奇怪囉, 即係一d 本來應該好即興好隨心所欲o既事, 搞到要講規律講系統咁樣, 變得非常冇 mood

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-25 10:31 發表 查看引用來源

有時候d 野又唔係咁絕對一個yes or no, 所以不如換個方法,
與其話問呢d 問題得唔得, 我試吓俾個評分, 即係聽到呢d 問題o既感覺
+10 係最高分, 覺得會增加搞o野氣氛
-10 係最低, 最破壞氣氛

1: 0分, 廢話, 講o左 ...
果然係女人心聲,對女人又了解多啲!😉

引用:
1,我勁唔勁呀???
4,舒唔舒服???
5,你係咪高潮左???
6,換你郁拉

講真 , ...
查實好多答案已經用身體語言解答咗, 笨唔需要去問到咁白.

前往最後回覆