[原創作品] 24/7更新 : 4P 性工會幹事+3P 子承母性服務業 (插圖)

收藏  |  訂閱
26  8.4k

引用:
原帖由 前期粉紅 於 2017-7-25 10:25 AM 發表 查看引用來源
故事全屬虛構 ,如有跟某人雷同 ,實屬巧合 .真人真事嗎.
真人真事改編故事嗎?媽帶仔入行,又幫媽拉客。不可能.作出來的故事。

引用:
原帖由 Applegg99 於 2017-8-1 05:45 AM 發表 查看引用來源

真人真事改編故事嗎?媽帶仔入行,又幫媽拉客。不可能.作出來的故事。
故事發生在80年代 ,半真半假 ,信則是真,不信就當假 .

引用:
原帖由 hkicbc 於 2017-8-1 10:15 AM 發表 查看引用來源

故事發生在80年代 ,半真半假 ,信則是真,不信就當假 .
內地的情況 ,我都認識的朋友在深圳 .

兩個故事都不同,第一個故事比較熱鬧 ,4P共享.第二個故事奇聞,有點跨張 .我比較喜歡FRIST.

引用:
原帖由 ExtraBanana 於 2017-8-5 09:29 AM 發表查看引用來源
兩個故事都不同,第一個故事比較熱鬧 ,4P共享.第二個故事奇聞,有點跨張 .我比較喜歡FRIST.
有6p的換妻做愛nonstop看過沒有,更熱鬧。我比較喜歡子承母業,真有其事,改編部分內容。

引用:
原帖由 hkicbc 於 2017-8-6 06:42 AM 發表 查看引用來源

有6p的換妻做愛nonstop看過沒有,更熱鬧。我比較喜歡子承母業,真有其事,改編部分內容。
其實做雞好做過鴨 ,一日做多好多生意 , 鴨都是唔好做的一行 ,轉行扯皮條好過.

引用:
原帖由 ExtraBanana 於 2017-8-5 09:29 AM 發表 查看引用來源
我估計HKICBC 其實故事原本是寫Cherry姐性幹士, 點知青頭仔跑出來 , 所以改寫過另一篇關於Cherry姐 , 就是第二篇 ,有沒有猜對.
Cherry姐是小芳嗎?

前往最後回覆