[巴西] 當唔知買咩時~隨心所欲~內有巴甲同美職

收藏  |  訂閱
13  579

當唔知買咩時~隨心所欲~內有巴甲同美職

入球大細 厄瓜多爾 對 秘魯 大2.05
主客和 彭美拉斯 對 高士路 1.57主
主客和 芝加哥火燄 對 哥倫布機員 和3.2加 1:1 (5.5)
加多注
小注重心:華斯高 對 富明尼斯 主1.85~(由1.95到1.85連跌2水,出面高開2.1~應該主勝)

MLS 5 熟,
草兄贏多 D :131:

引用:
原帖由 loudspeaker 於 2007-6-3 10:07 PM 發表
MLS 5 熟,
草兄贏多 D :131:
我都係小注~:025: 幾10啦

引用:
原帖由 算死草 於 2007-6-3 10:06 PM 發表
主客和 芝?和3.2加 1:1 (5.5)
加多注
小注重心:華斯高 對 富明尼斯 主1.85~(由1.95到1.85連跌2水,出面高開2.1~應該主勝)
入黎支持草~:036:
淨係有買第一場大 其他睇下第一場開成點
再跟

琴日德國-6由2.3插到1.9,不過結果......
所以有時我覺得落飛都唔等於一定嬴,不過祝你成功收錢

引用:
原帖由 Wilfred-Yam 於 2007-6-3 10:48 PM 發表
琴日德國-6由2.3插到1.9,不過結果......
所以有時我覺得落飛都唔等於一定嬴,不過祝你成功收錢
:025: :025: 你要比較下外圍會好D~
唔好只睇馬會~又時假落飛

:131: 支持下先~~~~:036:

出面 華師高 又落到 1.7 -1.85 :092:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-6-3 10:06 PM 發表
主客和 芝?和3.2加 1:1 (5.5)
加多注
樓主華斯高 對 富明尼斯在中立場踢呀,係咪照買呀:092:

芝加哥火燄我覺得 win 

前往最後回覆