上一頁下一頁
發新話題

奇妙的一天(剛發生)

收藏  |  訂閱
54  32.2k

奇妙的一天(剛發生)

今晚八點九發生,去交友apps無聊吹水,見到有個女仔標題(有冇人同我玩玩具)就膽粗粗話佢聽我我有,但好衰唔衰得返個肛塞,就問佢介唔介意,佢就話ok想試,其實我都係當吹水,佢就問我去邊度,我就話去我工作地方(有床有得沖涼),對話內容我都有問佢,有乜嘢可以玩有乜嘢可以唔玩,佢話大部分都接受,我就話想玩粗暴,佢話好,最好做淫啲,我都係以為吹水...因為佢話要夜啲覆我(我哋大約六點幾傾),之後佢八點三send message畀我就話佢大約八點九出門口問我攞地址,最初佢話遠,我就話包佢的士來回,佢就一口答應,佢仲自己帶埋震彈出嚟...佢上咗車途中問我會唔會接佢,同埋佢唔靚同冇身材(我本身都係諗住出下火),所以就冇乜問題,一路搭車就問佢一路有啲咩要玩,佢話想試下被強姦(最終冇)..我就話想試毒龍鑽,佢就話呢樣接受唔到,但肛交可以...如是者就喺樓下接佢大家去買嘢飲,一見面比我想像中好,高高瘦瘦,佢就話我高大同埋個樣後生,咁上到去佢就自己沖身(之後都係嗰啲),塞咗個缸塞入去一齊插,之後狗仔式,我就掹走個肛塞直接插入去,佢嗌咗聲好痛,之後慢慢再試,成功繼續抽插,直接拒接受位置,插咗陣換套插前面,臨射嘅時候除套口爆,佢就真係一滴都啜曬...完事各有各沖身,佢好快咁繼續吹我,今次仲賴埋後面,我仲問你又話唔接受嘅,佢話我想所以佢試下,好快硬返上套繼續插,不過第二次射唔出,做到出曬汗,最終太攰所以完事,送佢搭𨋢,佢話下次再嚟,咁就過咗一個奇妙嘅晚上...真事

引用:
原帖由 lalanice 於 2022-2-13 23:56 發表 查看引用來源
今晚八點九發生,去交友apps無聊吹水,見到有個女仔標題(有冇人同我玩玩具)就膽粗粗話佢聽我我有,但好衰唔衰得返個肛塞,就問佢介唔介意,佢就話ok想試,其實我都係當吹水,佢就問我去邊度,我就話去我工作地方(有床有得沖涼), ...
咁正呀!咁佢窄唔窄,多唔多水?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-13 23:59 發表 查看引用來源
咁正呀!咁佢窄唔窄,多唔多水?
窄因為用肛塞,同多水,仲講淫話,原來世上真係有d咁既女,我平時以為d人吹水

引用:
原帖由 lalanice 於 2022-2-14 00:02 發表 查看引用來源
窄因為用肛塞,同多水,仲講淫話,原來世上真係有d咁既女,我平時以為d人吹水
講乜嘢淫話?

除左高高瘦瘦 個樣得吾得先

引用:
原帖由 iron2332004 於 2022-2-14 00:07 發表 查看引用來源
除左高高瘦瘦 個樣得吾得先
都正常ok 喎,可返啅(已約)

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-14 00:05 發表 查看引用來源
講乜嘢淫話?
又係果d... 屌我..插我..

引用:
原帖由 lalanice 於 2022-2-14 00:09 發表 查看引用來源
又係果d... 屌我..插我..
咁係咪真係冇波?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-2-14 00:19 發表 查看引用來源
咁係咪真係冇波?
冇乜,不過其他己經唔錯

個女仔幾歲?
引用:
原帖由 lalanice 於 2022-2-13 23:56 發表 查看引用來源
今晚八點九發生,去交友apps無聊吹水,見到有個女仔標題(有冇人同我玩玩具)就膽粗粗話佢聽我我有,但好衰唔衰得返個肛塞,就問佢介唔介意,佢就話ok想試,其實我都係當吹水,佢就問我去邊度,我就話去我工作地方(有床有得沖涼), ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆