上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 II (Update P.3, P.6, P.8, P.13, P.14)

收藏  |  訂閱
233  124.2k

引用:
原帖由 .sweety. 於 2018-8-19 03:30 AM 發表 查看引用來源

你估我想嫁咩... 佢地冇經驗 覺得隊隊下就會鬆
都冇諗過我感受
佢地唔知你係第一次玩咩:smile_41:

引用:
原帖由 .sweety. 於 2018-8-19 03:30 AM 發表 查看引用來源

都冇諗過我感受
男人見到洞就衝, 無理女仔感受la 

引用:
原帖由 .sweety. 於 2018-8-19 03:12 AM 發表 查看引用來源
睇到你篇文 搞到我心思思都想玩後庭
但以前試過一兩次 d 人乜都冇準備就想塞條丁入去 痛到死
搞到我怕左以後唔玩, 唉...
心理同身理都要有好多準備!

引用:
原帖由 PASI 於 2018-8-18 09:50 AM 發表 查看引用來源

結左婚性事上變左交功課咁
佢地喺老公同男朋友面前, 想保持返乖女形象, 唔想比佢地覺得自己係淫娃

引用:
原帖由 .sweety. 於 2018-8-19 03:12 AM 發表 查看引用來源
睇到你篇文 搞到我心思思都想玩後庭
但以前試過一兩次 d 人乜都冇準備就想塞條丁入去 痛到死
搞到我怕左以後唔玩, 唉...
我聽到啲人亂咁入後門都會好嬲, 明明可以比個女仔好好享受肛交, 搞到佢地怕晒, 仲要講返出黎話肛交會好痛, 搞到好多女仔唔肯唔敢試

引用:

都冇諗過我感受
咁而家有冇同男朋友或者老公去慢慢試下呢

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-4-4 01:53 AM 發表 查看引用來源
舊post已經鎖左,唯有開新post寫埋落去。有興趣睇返舊post, 歡迎click入下面呢條link:

http://www.188channel.com/viewth ... amp;extra=page%3D12

第二日返到公司同K傾計,問佢滿唔滿意自己深喉既表現,佢當然識趣地答唔滿意啦,咁我問佢應該要點做,本身我係諗住佢會答再努力啲練深喉,點知佢答我, ...
師兄你啲post真係好吸引

引用:
原帖由 nikeacg 於 2018-8-22 12:51 PM 發表 查看引用來源

師兄你啲post真係好吸引
有啲人鐘意, 有啲人唔鐘意, 因為我玩既野對女性黎講其實好大侮辱同埋唔尊重, 有好多人真係接受唔到, 其實我玩既野同我個人平時好大反差架, 所以真係特別變態

有日朋友約我放工去食飯,見冇野做咪去lor。點知條死仔真係食個飯就走,8:45左右就散,出開黎又唔想咁早返去,咁試下搵其他人。嗰時有個新識既後生女叫阿C,佢仲讀緊書但返夜晚,外表,身材,衣著打扮都算唔錯,又未到好正,可能比較貼地同埋傾得黎,所以對佢都有啲好感,但就冇諗過要食佢定點。同阿C message問佢做乜,佢又放左學但約左朋友夜少少飲野,咁我話同佢飲到朋友黎我就走。飲完一杯佢朋友黎,佢朋友係女仔,話唔介意我喺度啦,再叫再飲,點知佢朋友又叫左幾個朋友黎,阿C都見過既幾個男仔,先前飲過野,仲話未見佢醉過,今晚實要你醉。開頭都係飲自己嗰杯,跟住啲仔就買shot,我同C都算飲得,仲頂得住,不過我都擔心C呢啲逞強性格,今晚實唔掂。可能冷氣凍,C嗰日著平膊少露腰衫加熱褲,飲飲下佢撟住我話凍。啲仔可能唔順眼啦,話轉場再劈過。可能太順手,我一手就拖住左C,佢又少少企唔穩,攬住左我,就喺間酒吧咀左兩啖。轉到場飲多一陣我就覺得C唔掂,同佢朋友講話走先。點知班仔買左8個shot,話我地要走就要飲晒佢,C死頂飲多2個shot,我飲到第4杯差啲想嘔,飲啖冰水死頂,最後條仔同我一人一杯,讚我有料,搞掂埋,上的士閃人。一上車就同C係咁打茄輪,完全冇理個司機,之後全程的士C就攬住我黎瞓直到落車。我知C同屋企人住所以都冇非分之想,不過未入屋前再同C攬住咀左好耐,點知C佢手多多摸我下面,摸到硬仲要好甜咁笑,我就由咀開始鍚到頸,再落心口,睇見C都有啲反應我就嘗試向佢對波進攻,點知佢話唔比,再同我kiss過,又久唔久伸手摸我下面,最後緊係食唔到啦,但比佢搞到著晒火咁走。

上左的士打比淫K話我而家上黎扑佢,叫佢準備好比我插。一上到去見到K就扯佢頭髮推落梳化,我褲都未除就插。點知條臭雞仲未濕插唔入,我扯住佢頭髮,摑佢兩巴,鬧佢冇預備好比我扑,一啖口水吐入佢個口要佢含濕我條啫,再吐多啖口水落佢塊賤閪度就插。條淫K好享受呢種比人強行征服既感覺,插左一陣已經又濕又叫咁。可惜我仲回味緊頭先同C既纏綿,屌淫K只係當佢係代替品,洩慾工具。要條淫K狗仔式對住我,除左佢條t back塞入佢個口,反綁住佢雙手,再用除左出黎既衫蓋住淫K個頭,全力咁插。雖然淫K同C身型好唔同,但我合埋雙眼,幻想自己插緊C,同平時見既C唔同,幻想中既佢變得好淫,配合我身體郁動,心入面叫住對方既名,互相同對方講好鐘意你,好掛住你,好想同你一齊,去到覺得差唔多想射,抽返條啫出黎口爆落淫K個口。射完後淫K比我睇佢成口都係精,仲要連埋我頭先塞入佢口既t back。淫雞吐啲精落梳化,好似狗咁慢慢食返,仲要拎起條t back啜到乾乾淨淨。我同淫K講頭先出去飲野見到隔離枱有班女好正睇到我扯晒火,所以返黎搵佢做代替品比我洩慾。淫雞唔嬲,仲要話只要我想用佢黎發洩就用,因為佢覺得咁好正。

沖涼既時候為左補償返比淫雞,我再扑多佢一鑊,不過扑到淫雞攰,前後門同口都屌過我都未射,所以就早啲休息瞓。嗰日喺淫K度過夜,我件裇衫仲殘留住C既香味,一邊同K瞓一邊諗住C。

到而家我同C都仲好好朋友,我地未扑過,但拖手,咀,攬住,一齊瞓等等都試過,可以話係一個超級close既好朋友。

咁得閒下晝就update~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆