上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 II (Update P.3, P.6, P.8, P.13, P.14)

收藏  |  訂閱
233  124.2k

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-10-10 02:20 PM 發表 查看引用來源

玩鬆條女個閪到頭來師兄都冇癮啫!
都唔係架, 玩鬆左可能係生理個感覺冇咁舒服, 但係人有時就係鐘意啲玩具殘殘地, 比自己整殘嗰啲越有感情

如果有個女人比自己一手玩殘玩爛都幾正, 好似啲攬枕咁

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-10-10 03:27 PM 發表 查看引用來源

都唔係架, 玩鬆左可能係生理個感覺冇咁舒服, 但係人有時就係鐘意啲玩具殘殘地, 比自己整殘嗰啲越有感情

如果有個女人比自己一手玩殘玩爛都幾正, 好似啲攬枕咁 ...
主人真係好變態 要玩殘人地塊閪既😭

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-10-10 03:27 PM 發表 查看引用來源

如果有個女人比自己一手玩殘玩爛都幾正, 好似啲攬枕咁 ...
哈哈!可能始終都係人哋條女,自己正印唔捨得卦!

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-10-12 09:31 發表 查看引用來源

都係,自己果件就想屌極都係窄嘅

支持支持一下再慢慢睇下老豆啲重口味先。。:smile_o05:

引用:
原帖由 krazybb 於 2018-10-12 01:35 AM 發表 查看引用來源

主人真係好變態 要玩殘人地塊閪既😭
如果玩得殘, 證明我真係好鐘意玩呢隻淫閪

條小淫娃嗰時都同我講, 佢比男朋友屌足三年都未殘, 比我屌三個月就殘晒, 不過佢話咁玩好正, 殘都唔怕

引用:
原帖由 akitty 於 2018-10-12 11:00 發表 查看引用來源
支持支持一下再慢慢睇下老豆啲重口味先。。:smile_o05:
你唔會睇睇下玩埋瓜

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-10-12 09:31 AM 發表 查看引用來源

唔係架, 不過自己條女唔玩呢啲, 我以前有個EX都肯比我玩下啲重口味野, 我都一樣用啲粗假狗插, 玩露出等等

最緊要係遇到夾既人同自己玩lor

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-10-12 02:24 PM 發表 查看引用來源

如果玩得殘, 證明我真係好鐘意玩呢隻淫閪

條小淫娃嗰時都同我講, 佢比男朋友屌足三年都未殘, 比我屌三個月就殘晒, 不過佢話咁玩好正, 殘都唔怕
搵到個肯同你玩得咁癲真係可遇不可求

引用:
原帖由 akitty 於 2018-10-12 11:00 AM 發表 查看引用來源
跟住再同我玩下重口味:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆