上一頁下一頁
發新話題

奇妙的一天(剛發生)

收藏  |  訂閱
54  32.2k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-2-14 13:01 發表 查看引用來源
我覺得最正係佢肯幫妳舔屎眼,真係唔係個個女人肯玩,尤其香港女。
我就會自動奶同鑽埋啲女嘅屎眼

條女事前有沒有灌腸?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-2-14 15:35 發表 查看引用來源
條女事前有沒有灌腸?
佢出門口前洗乾淨,所以都乾淨

沒有,只係用脷奶同鑽佢C眼,無用賓周屌佢,同埋事前唔會話佢知會奶佢。
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-2-14 15:35 發表 查看引用來源
條女事前有沒有灌腸?

回覆 1# lalanice 的帖子

讚,真係奇妙又特別嘅遭遇。

回覆 1# lalanice 的帖子

which app ????

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-2-14 16:30 發表 查看引用來源
沒有,只係用脷奶同鑽佢C眼,無用賓周屌佢,同埋事前唔會話佢知會奶佢。

師兄都有食過?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-2-14 16:30 發表 查看引用來源

女方沒有灌腸師兄仲用條脷鑽埋入去屎眼奶, 裡面點都會有D屎💩喎, 佩服.
我之前有個 c9 sp, 同佢玩角色互換, 佢都有奶我屎眼, 同師兄一樣都係用條脷鑽入去奶, 但我事前有灌腸洗到乾乾淨淨先比佢奶, 點都要顧及人地感受和衛生.

引用:
原帖由 lalanice 於 2022-2-13 23:56 發表 查看引用來源
今晚八點九發生,去交友apps無聊吹水,見到有個女仔標題(有冇人同我玩玩具)就膽粗粗話佢聽我我有,但好衰唔衰得返個肛塞,就問佢介唔介意,佢就話ok想試,其實我都係當吹水,佢就問我去邊度,我就話去我工作地方(有床有得沖涼), ...
我屋企有好多玩具, 玩前面的又有, 玩後面的又有, 點解我沒有師兄你咁好運
在我的post都講過, 有心出嚟玩嗰D女係唔使傾好耐, 甚至傾咗幾句就即出, 話傾下計了解下先嗰D女, 通常都係呃鳩人, 其實只係想搵人傾計解悶.

食過
引用:
原帖由 ericli1989107 於 2022-2-14 18:32 發表 查看引用來源
師兄都有食過?

性起邊理得咁多,左驚右担心窒住就無癮架啦!
最緊要對方C眼生得靚
引用:
原帖由 唐僧 於 2022-2-14 20:08 發表 查看引用來源
女方沒有灌腸師兄仲用條脷鑽埋入去屎眼奶, 裡面點都會有D屎💩喎, 佩服.
我之前有個 c9 sp, 同佢玩角色互換, 佢都有奶我屎眼, 同師兄一樣都係用條脷鑽入去奶, 但我事前有灌腸洗到乾乾淨淨先比佢奶, ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆