上一頁下一頁
發新話題

搭巴士,死肥仔想睇我裙底

收藏  |  訂閱
83  21.6k

引用:
原帖由 zozeyeah 於 2022-3-17 22:31 發表 查看引用來源
有啲肥仔好粗嫁🤣🤣🤣
我未見過囉

回覆 21# yumi888 的帖子

可能你未食過肥仔😏😏😏

男人鍾意睇裙底春光係乜心態?女人係呢一世都唔會明,除非你下世做男人。
你睇下日日新聞都會賣有男人偷拍裙底裏面,冒住被捕危險都要影,就知吸引力有幾大。
我只能夠講,雖然係男人都知裏面係點,但就係個種睇到睇唔到個種若隱現,係令男人有偷窺嘅衝動。
引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-16 22:00 發表 查看引用來源
無聊POST下今日收工搭巴士,坐左樓下對頭位,之後有人上車,當時仲有好多位,死肥仔咁多位唔坐揀我對頭位,當時我著短裙,見佢對眼望住我個短裙個三角位,肯定想望我走光,你靚仔D既我都比你睇下既,不過可惜你係死肥仔丫,其 ...

唔明裙底有咩好睇,波就話姐

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-17 23:00 發表 查看引用來源

我未見過囉
你試過好多個肥仔?有冇試過唔肥/瘦?

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-17 21:38 發表 查看引用來源

以我經驗肥仔多數碌野都
係囉點解o既呢? 基因? 性荷爾蒙?
肥妹多數大波, 肥仔就多數短 j, 真係唔公平

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-17 23:00 發表 查看引用來源

我未見過囉
莫非你俾好多肥仔屌過😅🤪
如果唔係你點知呢?

其實係你唔知乜嘢心態先啱,自己著短裙已經知道會好易走光,你都話當時架巴士好多位,點解你仲要選擇坐對頭位?擺到明係想俾人昅你啦,只不過呢次對象係肥仔唔啱你心水啫,但你又出帖問男人乜嘢心態,男人心態咪系想屌你塊閪囉🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-18 06:41 發表 查看引用來源
其實係你唔知乜嘢心態先啱,自己著短裙已經知道會好易走光,你都話當時架巴士好多位,點解你仲要選擇坐對頭位?擺到明係想俾人昅你啦,只不過呢次對象係肥仔唔啱你心水啫,但你又出帖問男人乜嘢心態,男人心態咪系想屌你塊閪囉🤣🤣 ...
無得屌隻閪,都想昅吓😂

條底褲包住個閪,係男人都想睇,你唔明就無辦法。
引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2022-3-18 01:13 發表 查看引用來源
唔明裙底有咩好睇,波就話姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆