上一頁下一頁
發新話題

搭巴士,死肥仔想睇我裙底

收藏  |  訂閱
83  21.6k

我諗起我以前搭巴士返工, 我係總站上車的 都係無乜人大把位. 而平時搭同一班車嘅乘客都係撞口撞面果班人...

話說有一日, 有位男乘客總站上車, 明明成個上層得小貓三四隻, 佢偏偏坐咗喺我隔離...

我認得呢位男乘客, 平時佢日日係同佢老婆一齊搭車, 明明表現到好恩愛拖晒手好溫馨咁...

點知原來都係鹹濕佬一個, 每當佢得自己一個人搭車嘅日子, 佢就一定會坐我隔離(明明全層都係吉位), 初初都只係越坐越埋, 佢隻腳貼住我隻腳嚟坐咁(我係訓咗自己都唔知, 到我醒咗郁一郁佢先至縮一縮).

起初我見佢明明同老婆咁恩愛, 我都無為意佢原來係想抽我水, 但之後佢就越嚟越過份... 😠
引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-16 22:00 發表 查看引用來源
無聊POST下今日收工搭巴士,坐左樓下對頭位,之後有人上車,當時仲有好多位,死肥仔咁多位唔坐揀我對頭位,當時我著短裙,見佢對眼望住我個短裙個三角位,肯定想望我走光,你靚仔D既我都比你睇下既,不過可惜你係死肥仔丫,其 ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-18 07:50 發表 查看引用來源
條底褲包住個閪,係男人都想睇,你唔明就無辦法。

其實女人好想俾男人睇隻閪...男人好想睇女人隻閪但女人只想俾佢合眼緣嘅男人睇

拎件外套庶住你隻靚鮑
唔好俾人睇蝕🤣🤣🤣🤣

所以錯嘅係對方是死肥仔,請肥仔或死肥仔肥佬有肚腩者,不要學人咸濕,有罪的。🤭
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:16 發表 查看引用來源
其實女人好想俾男人睇隻閪...男人好想睇女人隻閪但女人只想俾佢合眼緣嘅男人睇

[绝,對同意,好多女都好淫

quote]原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:16 發表 查看引用來源
其實女人好想俾男人睇隻閪...男人好想睇女人隻閪但女人只想俾佢合眼緣嘅男人睇 [/quote]

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-18 06:41 發表 查看引用來源
其實係你唔知乜嘢心態先啱,自己著短裙已經知道會好易走光,你都話當時架巴士好多位,點解你仲要選擇坐對頭位?擺到明係想俾人昅你啦,只不過呢次對象係肥仔唔啱你心水啫,但你又出帖問男人乜嘢心態,男人心態咪系想屌你塊閪囉🤣🤣 ...
樓主都已經講咗,如係靚仔畀佢睇無所謂

你那日有冇打底褲?

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 08:16 發表 查看引用來源
咁男人又有幾想俾女人睇條啫呢

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-18 10:03 發表 查看引用來源

咁男人又有幾想俾女人睇條啫呢
好難講每個人都不同心態🤔
在我個人來講,我只想給我想屌的女人睇🤪😅

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-3-18 09:30 發表 查看引用來源
所以錯嘅係對方是死肥仔,請肥仔或死肥仔肥佬有肚腩者,不要學人咸濕,有罪的。🤭

肥人真係好容易俾人誤會😓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆