上一頁下一頁
發新話題

搭巴士,死肥仔想睇我裙底

收藏  |  訂閱
83  21.6k

佢有冇睇到流口水

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-3-18 06:28 發表 查看引用來源
莫非你俾好多肥仔屌過😅🤪
如果唔係你點知呢?
多就唔係,但見過囉.

引用:
原帖由 ho501501 於 2022-3-18 06:41 發表 查看引用來源
其實係你唔知乜嘢心態先啱,自己著短裙已經知道會好易走光,你都話當時架巴士好多位,點解你仲要選擇坐對頭位?擺到明係想俾人昅你啦,只不過呢次對象係肥仔唔啱你心水啫,但你又出帖問男人乜嘢心態,男人心態咪系想屌你塊閪囉🤣🤣 ...
我知道易走光,知道會比人昅,只伙話你地D男人咩心態鍾意睇人走光O者

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-18 10:03 發表 查看引用來源

咁男人又有幾想俾女人睇條啫呢
我覺得男人唔介意比女人睇到條J喎

引用:
原帖由 yumi888 於 2022-3-18 22:43 發表 查看引用來源

我覺得男人唔介意比女人睇到條J喎
都要睇邊個女人嘅

我都有類似想法🙈

我諗起有另一位男士, 我又係搭巴士返工, 我係總站上車, 呢位男士喺下一條街嘅站上車.

佢個外型好係我杯茶, 所以我都幾留意佢, 而如果佢上車時我隔離未人有坐, 佢都會坐我隔離.

可惜佢唔係日日都搭呢班車, 可能一星期先會見到佢一次. 所以我就每日都選擇位置好後嘅座位嚟坐, 希望其他人上車時唔會行到咁後坐喺我隔離, 咁到呢位男士上車時就有機會坐我隔離.

而我發覺, 每當呢位男士出現而我隔離有位, 佢就真係會坐喺我隔離, 果程車我就會好開心😂.

可惜我唔夠膽同佢搭訕, 之後佢唔知係咪轉咗工定搬咗屋, 已經見唔到佢再搭呢班車 😭
引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-18 14:02 發表 查看引用來源
如果搭車有靚女坐我隔離,我個程車都會特別舒服

不過我唔會望佢同抽水,靜靜地享受佢坐係我隔離就夠

跟住...? 講一個例子啦, 我同佢係同一個站落車的, 咁喺巴士行駛中時準備行落下層落車, 我會捉住啲扶手嚟行, 佢會扮企唔穩要捉實扶手, 但就借啲2將佢隻手疊喺我隻手上面 (明明成條扶手咁長 仲有大把位比佢扶住😠)

費事講太多啦, 容乜易原來佢係呢個版嘅常客, 佢聽完我描述 認得係我就弊啦 😂
引用:
原帖由 leefai0014 於 2022-3-18 16:58 發表 查看引用來源
跟住呢?

引用:
原帖由 mark_tw 於 2022-3-17 08:51 發表 查看引用來源
有得睇,系男人都喜欢。
係3X年前,我同老婆出街,一定要佢着低胸衫,着迷你裙,巴士坐對頭位,打開兩隻腳,方便對面個男人睇到裙底條底褲,個個男人都睇到眼金金。

引用:
原帖由 10022 於 2022-3-19 07:51 發表 查看引用來源
係3X年前,我同老婆出街,一定要佢着低胸衫,着迷你裙,巴士坐對頭位,打開兩隻腳,方便對面個男人睇到裙底條底褲,個個男人都睇到眼金金。
而家通常我唔係咁樣玩,通常佢返工都着得好普通,同佢一齊返工嗰陣,通常我會喺人多嘅地方,用隻手係咁掃佢對波,同埋揸佢屁股

大約10年前,我都試過搭小巴返工成日遇到個女仔,佢唔係話好靚女,不過有氣質,吸引到我留意佢,有時會坐埋一齊,好幾次都想搭訕識佢,不過最尾都係冇勇氣,怕比佢請食檸檬之後,返工搭車又會撞到佢好尷尬,之後撞到佢同男朋友一齊搭車,就覺得好彩個陣冇咁勇

有時保持幻想係最美好既,起碼依家諗返都係一個唔錯既回憶~
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2022-3-19 07:31 發表 查看引用來源
我都有類似想法🙈

我諗起有另一位男士, 我又係搭巴士返工, 我係總站上車, 呢位男士喺下一條街嘅站上車.

佢個外型好係我杯茶, 所以我都幾留意佢, 而如果佢上車時我隔離未人有坐, 佢都會坐我隔離.

可惜佢唔係日日都 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆