另類捕捉(一)

收藏  |  訂閱
7  9.7k

另類捕捉(一)

話說有幾次同d ching分享過同女朋友係公園玩既經驗.... 有2個ching問過我係邊度玩同點玩,咁我就咁留左大約時間同位置比佢地... 如果真係撞到既咪當欣賞一下,咁女朋友都當然唔知我留時間位置比人啦,不過每次知道有人睇到既我都會講比佢知,果日差不多時間去到,我就同女朋友食完飯就去返公園散下步.... 有時坐下又攬下咀下咁... 跟住到左個叫幾暗既位... 我都忍唔住咁開始對女友上下其手咁摸.... 期間都有d情侶行過, 我地就都會停一停啦,跟住到大家互摸到好興既時候,我留意到有個男既企係左近咁睇... 我一路咀一路咁同女朋友講... 個男人望緊,我留意佢對手冇羅住電話,咁其實望到冇咩所謂... 有時都會覺得刺激,係最怕比人拍低啦,我地都叫放心d咁... 其實我都唔知係咪果位ching... 不過當時時情況同女朋友都已經摸到幾興,雖然個位都真係幾暗,但係都睇到個男人一路望住我同女朋友咁一路摸自己下面.... 我已經一路伸左手入女朋友度摷緊,女朋友條裙已經拉起晒咁露晒... 其實女朋友都有小小驚,不過佢一路又享受緊比人摷到濕晒咁有時又望下個男人... 突然女朋友伸手入我度... 跟住一路chor... 我都加快摷佢既動作,個感覺有種另煩既3p感,個男人一路望住我女朋友咁,我又同時去搞緊佢... 呢個時間睇到有一對情侶行緊過黎,跟住大家既動作都停晒.... 我地跟住又開始再行下公園咁

引用:
原帖由 man302000 於 2022-5-7 10:32 發表 查看引用來源
話說有幾次同d ching分享過同女朋友係公園玩既經驗.... 有2個ching問過我係邊度玩同點玩,咁我就咁留左大約時間同位置比佢地... 如果真係撞到既咪當欣賞一下,咁女朋友都當然唔知我留時間位置比人啦,不過每次知道有人睇到 ...
下次去邊道玩?等我又去昅下 🤭

回覆 2# 人夫愛人妻 的帖子

下次去既. ... 講你知🤣

師兄下次去既話通知我一下,等我做下你嘅忠實觀眾!🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍

引用:
原帖由 joel118 於 2022-5-11 23:26 發表 查看引用來源
師兄下次去既話通知我一下,等我做下你嘅忠實觀眾!🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍
九龍公園都試過.... 不過都唔小... 男男既會行過望

引用:
原帖由 man係302000 於 2022-5-7 10:32 發表 查看引用來源
話說有幾次同d ching分享過同女朋友係公園玩既經驗.... 有2個ching問過我係邊度玩同點玩,咁我就咁留左大約時間同位置比佢地... 如果真係撞到既咪當欣賞一下,咁女朋友都當然唔知我留時間位置比人啦,不過每次知道有人睇到 ...
刺激,野外玩一向都好刺激都頂唔住,心跳大大加速

呢個都係... 刺激又有d驚既感覺,對方唔打搞只係望既,其實重有刺激感

quote]原帖由 竹旬入面有蟲 於 2022-5-16 10:51 發表 查看引用來源

刺激,野外玩一向都好刺激都頂唔住,心跳大大加速 [/quote]

引用:
原帖由 man302000 於 2022-5-17 10:34 發表 查看引用來源
呢個都係... 刺激又有d驚既感覺,對方唔打搞只係望既,其實重有刺激感

quote]原帖由 竹旬入面有蟲 於 2022-5-16 10:51 發表 查看引用來源

刺激,野外玩一向都好刺激都頂唔住,心跳 ...
我昅你地都覺得刺激架 🤭

前往最後回覆