網傳對AV新限制 , 各位怎看???

收藏  |  訂閱
13  4.3k

網傳對AV新限制 , 各位怎看???

說又不能近親 , 又不能口交 , 又不能痴漢 , 又不能女高中生 ...
那還剩甚麼??? 和直接禁掉AV有分別嗎???!!!

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-5-10 15:20 發表 查看引用來源
說又不能近親 , 又不能口交 , 又不能痴漢 , 又不能女高中生 ...
其他嘢我唔關心,但如果冇NTR,我唔睇啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 15:28 發表 查看引用來源

其他嘢我唔關心,但如果冇NTR,我唔睇啦
夫之目之前?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-10 15:32 發表 查看引用來源
夫之目之前?
冇錯類似嗰啲啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 15:32 發表 查看引用來源

冇錯類似嗰啲啦
正吖!你想係個施暴者定果個老公?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-10 15:36 發表 查看引用來源
正吖!你想係個施暴者定果個老公?
果個老公

如果可以做前者都冇問題

引用:
原帖由 cc19880910 於 2022-5-10 15:38 發表 查看引用來源

果個老公

如果可以做前者都冇問題
想睇下老婆點比人屌到高潮?

引用:
原帖由 代北集團 於 2022-5-10 15:20 發表 查看引用來源
其他我唔太關心 但不能口交本宮絕對地強烈反對!
[啟動幫理不幫親模式] : 一條唔識幫男人口交o既女, 要o黎做乜?! 真係做花瓶擺o係度裝飾囉喎?
即係咁, 現代o既性教育係會提到, 係會話口交無害, 口交非不潔, 情到濃時吞精唔會對健康有咩影響 etc,
但講到技巧, 本身呢行出身o既我 (econ 同 marketing呀, 唔好亂估!) o既我相信市場係由需求主導,
有咁o既AV 供應原因係因為demand 首先已經存在, 商品只係投其所好,
亦即係話 AV 情節本身已經係好多人心中所想, 並唔係話佢天馬行空無中生有教壞人囉
所以性愛技巧, 應該話真係有真人中意o既性愛技巧, 講到底都係從AV 中先學得到

而事實本宮自己亦係從AV之中學會點樣幫男人含先係最舒服,
自己床上俾咩反應男人先覺得最姣最有feel 同我做
話AV 誤導人, 電視電影夠有犯罪/ 殺人/ 黑幫情節啦, 唔見你睇完戲之後攞把刀出去斬人?
自己on9, 唔L 好怪d 商品囉

(好少一早起身就咁好火 失禮晒!)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-11 06:55 發表 查看引用來源

其他我唔太關心 但不能口交本宮絕對地強烈反對!
[啟動幫理不幫親模式] : 一條唔識幫男人口交o既女, 要o黎做乜?! 真係做花瓶擺o係度裝飾囉喎?
即係咁, 現代o既性教育係會提到, 係會話口交無害, 口交非不潔, 情 ...
蛇蛇講得好啱,道盡用家同過來人嘅心聲!有啲情節現實好難實現,只有AV可以幫我哋實現,比我哋投入落去,滿足唔同人嘅要求!👍😬

傳聞嚟啫,我唔太相信。

但如果真係,唯有翻炒舊片。或者西片(可惜西片太千篇一律)。

小弟近排主要睇FC2嘅自撮片。製作好差,鬼咩,一路屌一路影 。但勝在真情流露,冇咁膠。

前往最後回覆