[巴西] [球霸推荐]11月10日早上2场巴甲 望加分(已更新分析)

收藏  |  訂閱
10  535

[球霸推荐]11月10日早上2场巴甲 望加分(已更新分析)

又冇分析..~板主好難加你分~

支持支持..........兩場都岩心水

引用:
原帖由 valen_ivy 於 2006-11-9 08:20 PM 發表
巴西甲 06:30  富明尼斯 - 邦迪比達

推荐全场 邦迪比達 受让半球 107水

巴西甲 06:30  聖十字 - 高士路

推荐全场 高士路  放平半 80水

大家一起抄家伙杀庄啊!
版主吾加分,[危險]加您分,因為您有[膽]有[色],
[膽]==夠膽叫版主加分
[色]==睇到兄弟畀既料,就知道兄弟[睇盤]有專業認[色]
如果版主吾加您分,就响[危險]啲積分度扣畀兄弟,順便過埋啲[旺氣]畀兄弟,因為[危險]近日好[旺]呢個網有邊個吾知呀:071:吾信可以睇吓[危險]今日出既POST,一於將[啲旺氣]過晒畀valen_ivy兄:071::071:

估唔到 『富明尼斯』 竟然淪落到要護級,猶記得上季還是上游隊伍..今季勁跌watt,近況差到痺....我自己都係避一避

題外話: 只要有心的分析或者具參考性的嘅資料....就會加分,當作少少的鼓勵好了,但不需在標題說明要求加分

如果你認為值得加分可到這裏留下你帖嘅鏈結
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=2878036&extra=page%3D1

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-11-10 12:14 AM 發表
估唔到 『富明尼斯』 竟然淪落到要護級,猶記得上季還是上游隊伍..今季勁跌watt,近況差到痺....我自己都係避一避

題外話: 只要有心的分析或者具參考性的嘅資料....就會加分,當作少少的鼓勵好了,但不需在 ...
版主一於扣我啲分畀佢丫,將[危險]啲[氣]都過埋畀佢,我只希望贏錢:098::086:

同路一齊win 啦

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-11-10 12:32 AM 發表

版主一於扣我啲分畀佢丫,將啲都過埋畀佢,我只希望贏錢:098::086:
贏錢 is the MOST important, 加分 or not... haha I personally don't care, and will leave it to 版主s, haha

前往最後回覆