上一頁下一頁
發新話題

[巴西] ★★★★★★★★★★★★【 必 勝 團 隊 】★魔莊之亂∞再起風雲★ 13/2落注單在P.1

收藏  |  訂閱
406  20.7k

★★★★★★★★★★★★【 必 勝 團 隊 】★魔莊之亂∞再起風雲★ 13/2落注單在P.1

:083:   勝王  :083:    

★ :131: 哈 Singapura :131:  

★【 必 勝 團 隊 】★

:036: 歡迎你:036:

(13/2今晚心水在 P.1)

英足總盃03:45(三)14-2-2007諾域治
[1.85]

半球
黑池
[1.96]

晚上出心水‧各位巴打留意~p .1
今晚落注單

HKD 香港$現正重開
★★★  落注  ★★★

一 輯

必勝賠率

10-3-2007

無私分享

KICK  OFF

∞ 必勝賠率 1 讓主旋風∞

∞ 必勝賠率 2 平局天皇∞

∞ 必勝賠率 3 獵犬元神∞   

∞ 必勝賠率 4 外圍之亂∞

∞ 必勝賠率 5 亮       劍 ∞

∞ 必勝賠率 6 九五之尊∞

∞ 必勝賠率 7 爆冷洪峰∞

∞ 必勝賠率 8 半場黑鴉∞

∞ 必勝賠率 9 誘盤玄女∞

∞ 必勝賠率 10 協議黃巢∞  

←和氣生財→

魔莊之亂再起風雲

全新一輯

【必勝賠率】

KICK  OFF

支持:034:

引用:
原帖由 bible123 於 2007-2-9 09:51 AM 發表
支持:034:
唔好理人地甘多,佢被ban之後、條氣唔順、最好佢出tips添、
不如你地叫佢出必勝賠率 2  先啦、也好!必2我一份都未 pm 出去:096:
呢個【觀自在>勝者為王1】佢講由佢得佢講啦、
賽事日tips我會按時在uwants 出、
放心:071: :071:

引用:
原帖由 勝者為王2 於 2007-2-9 09:41 AM 發表
  :083:   勝者為王  :083:                                2007            ...
我都好耐唔出聲, 睇見尋晚咁既環境, 再加上你又刪左比人劃花左(即係你要保持完美形象)既貼,
唉 !!!  做人做到咁 !!!  唉 !!!!  搵食姐, 咪算Law !!!

中有冇必勝賠率pm呀??我收左幾次都係1同5= ="

其實好多次你tip既波輸左都無post返出來......我係入面問點解唔post出來......你又唔答........
如果你真係咁準.......你一早發左達na.......仲駛係度玩論壇.........仲駛返工既.......日日係屋企刨波na........一場波40k買落去......咁有米丫????
論壇係比人上來吹下水......輕鬆下........唔駛做到咁丫????

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-2-9 10:28 AM 發表

我都好耐唔出聲, 睇見尋晚咁既環境, 再?br /> 唉 !!!  做人做到咁 !!!  唉 !!!!  搵食姐, 咪算Law !!!
唔係我想删、係好多隊友要求、因為有人post左必勝3、佢地在post內嗌大交,影嚮左佢地想赢$既心!我其實無咩所謂、出左既必勝賠率送左比綱络上既人、係收唔番既、我都預左啦、
賠率係千變萬化、日日莊家都諗到绝、我必須要出補充版、才可以跟莊家周璇、不能一部通書睇到老、必須你破我解‧才是最佳辦法!
你呢!近來賭波有赢$嗎?
國際友誼賽係莊主最佳揾食時候、我都輸左重注:挪威、拉脫维亞、瑞士!只係赢左西班牙、葡萄牙同埋埃及、計埋都蝕左本金!

王兄係點知道[為王1]就係[觀自在]?:044:
同埋點解佢要攻擊王兄呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆