上一頁下一頁
發新話題

[巴西] ★★★★★★★★★★★★【 必 勝 團 隊 】★魔莊之亂∞再起風雲★ 13/2落注單在P.1

收藏  |  訂閱
406  20.7k

引用:
原帖由 勝者為王2 於 2007-2-9 10:53 AM 發表

唔係我想删、係好多隊友要求、因為有人post左必勝3、佢地在post內嗌大交,影嚮左佢地想赢$既心!我其實無咩所謂、出左既必勝賠率送左比綱络上既人、係收唔番既、我都預左啦、
賠率係千變萬化、日日莊家都諗到绝、我必須要出補充版、才可以跟莊家周璇、不能一部通書睇到老、必須你破我解‧才是最佳辦法!

你呢!近來賭波有赢$嗎?
國際友誼賽係莊主最佳揾食時候、我都輸左重注:挪威、拉脫维亞、瑞士!只係赢左西班牙、葡萄牙同埋埃及、計埋都蝕左本金!
頂你....(呢個回貼) ! 尋晚有人話 勝者 你唔只一個人, 本來我都唔信, 我 Black-Label 响冇幾耐之前同你撐到行晒,
你 勝者 重特登出Post 小到我七彩, 你 勝者 今日好似唔記得有件咁既事, 重好友善咁同我傾 ????

走啦 !!!  你地响呢度已經破左產!!!  走啦!!!

引用:
原帖由 艾力鬼 於 2007-2-9 10:42 AM 發表
其實好多次你tip既波輸左都無post返出來......我係入面問點解唔post出來......你又唔答........
如果你真係咁準.......你一早發左達na.......仲駛係度玩論壇.........仲駛返工既.......日日係屋企刨波na...... ...
必勝團隊隊友太多既回帖、我必會首先回答、但你並非隊友、所以要有空檔才可以。
我自巳的隊友也未能一一回答、每個post都想回答、但係在開波期間、要轉台看盤,情非得已、!

賭博呢輸赢一定有、保本為上策,所以不可能每場都可以赢、

貼士既事、你最重要係跟開兵位高手、你覺得適合你自己門路既你就跟、
如果唔適合你自己心水既貼士高手你就買佢對家、
我覺得呢~你買我對家會更適合你既賭法!

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-2-9 11:13 AM 發表

頂你....(呢個回貼) ! 尋晚有人話 勝者 你唔只一個人, 本來我都唔信, 我 Black-Label 响冇幾耐之前同你撐到行晒,
你 勝者 重特登出Post 小到我七彩, 你 勝者 今日好似唔記得有件咁既事, 重好 ...
我以前叫你如果真係甘醒既!你就另外出貼士post,我就想睇下你賭波有幾多料、
但係呢~你個$200貼士既post,你都輸哂啦!
如果每個人都跟左你既$200賭注既 post、比你甘輸法、佢地都跟左你破產啦:096: :096:
你望下自己POST↓↓↓

Black-Label
猿人

UID 1110300
精華 0
積分 539
帖子 49
現金 200 U幣
威望 0
存款 0 U幣
報價次數 0 次
閱讀權限 20
註冊 2006-4-11
狀態 離線

拎二佰蚊出黎做個投注記錄

]

睇到有人好關心我既心水, 重幫我現場打氣, 真係唔話得.

有感而發, 拎二佰蚊出黎做個投注記錄, 二十蚊一場, 十次
輸晒就完蛋, 不過我唔會將我擺左既[蒲士]掉左去, 我只下
標準盤(主客和), 唔使成日調整, 輸左果時我又要將平半改
為平手,我冇咁得閒, 全部均注落, 所以唔怕輸到金金地先黎
大注,中左我就Total Win, 輸左又要諗計, 我都係冇咁得閒,
說話係咁多.

20-Jan
狼隊 對 卡迪夫城        D 3.15    20.00    1:2    -20.00
雷丁 對 錫菲聯           D 3.30    20.00    3:1    -20.00
阿特蘭大                   W 2.30   20.00    1:3    +26.00
洛達 對 威廉二世        D 3.90    20.00    2:1    -20.00
奧沙辛拿                   W 3.35   10.00    1:0    -10.00
奧沙辛拿               +1W 1.72   10.00    1:0    -10.00
維拉利爾 對 西維爾     D 3.20    20.00    0:0    +44.00      是日結算   -10.00    結餘   190.00

21-Jan
卡爾斯魯厄                W 1.40   10.00    2:1     +4.00
卡爾斯魯厄             -1 D 3.55   10.00    2:1    +25.50
帕爾馬 對 拖連奴         D 2.90   20.00    1:0    -20.00
畢爾包                       W 2.75  20.00    0:0    -20.00
皇家蘇斯達                 W 3.45  10.00    0:1    -10.00
皇家蘇斯達            +1 W 1.75  10.00    0:1    -10.00
摩納哥                       W 1.85  20.00    2:0    +17.00
馬略卡                  +1 W 2.00  20.00    0:1    -20.00       是日結算   -33.50    結餘   156.50

22-Jan
高雲地利                    W 3.50  10.00    3:2    -10.00
高雲地利               +1 W 1.80  10.00    3:2    -10.00       是日結算   -20.00    結餘   136.50

23-Jan
米禾爾                       W 2.75  20.00    3:0    -20.00
威廉二世                    W 1.80  20.00    4:2    +16.00
盧頓 對 昆士柏流浪       D 3.25  20.00    1:0    -20.00       是日結算   -24.00    結餘   112.50

24-Jan
巴黎聖日耳門         +1 W 1.95  20.00    1:0    -20.00
鹿特丹斯巴達              W 1.80  20.00    2:2    -20.00
色當                     +1 W 2.55  20.00    1:1    +31.00
朗斯                          W 2.45  20.00    1:0    -20.00
森多利亞                    W 4.00  10.00    0:3    -10.00
森多利亞               +1 W 1.88  10.00    0:3    -10.00       是日結算   -49.00    結餘   63.50

25-Jan
南錫                          W 2.00  20.00    0:2    -20.00       是日結算   -20.00    結餘   43.50 :096:

26-Jan
多蒙特 對 拜仁慕尼黑   D 3.25   20.00    3:2    -20.00
基寧咸 對 燦美爾         D 3.20   20.00    2:0    -20.00       是日結算   -40.00    結餘    3.50 :029:

一個星期就差唔多輸晒10注(200蚊), 淨低3個半都唔夠買白花油, 不過我都會君君真真咁[膠袋]清楚,
絕對唔會[篤數], 到左晚年既時候回想過去, 我都曾經做過一件直得驕傲既事, 就係我曾經做過一個冇
[輸打贏要] 既樓主, 我會將我呢個Post留比我D孫仔孫女睇, 咩叫做[問心無愧] , 謝謝各位瀏覽.

總下注場次 :  24 場
命中場次 :       6 場
失敗場次 :     18 場
命中率 :        25%
失敗率 :        75%

本金 :  200.00
虧損 :  196.50

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-2-9 11:05 AM 發表
王兄係點知道就係?:044:
同埋點解佢要攻擊王兄呀?
★★★呢個【勝者為王1】就係以前用粗口鬧必勝團隊既隊友,
被 ban a/c 既【 觀自在】,大家不用理會

總之‧uwants.com 勝者一直支持、多謝賞臉~多謝俾面

王兄...

我reply左你好多次...

但都收唔到必勝賠率........

我到~~~~~ :034: :034:

我又入黎先~~:098: :098:

引用:
原帖由 A.朗拿度 於 2007-2-9 11:49 AM 發表
王兄...

我reply左你好多次...

但都收唔到必勝賠率........
我都係呀............王兄係未淋住  唔比我地加入一份子呀?

我又報到, 勝者兄

報到:036: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆