上一頁下一頁
發新話題

[巴西] 公司害人?--[危險]

收藏  |  訂閱
73  3.4k

引用:
原帖由 patrick_fion 於 2006-12-13 02:22 PM 發表

你嗰啲1.45國體會, 又冇分析, 連街市阿嬸都識買, 駛咩你post出嚟呀
兄弟千期吾好睇,我怕會影響小弟運程,兄弟今日都算吾好彩,撞啱[危險]今日早返,今日同你講到馬仔開跑又點話唧?[危險]自己點買就點出,吾通收人300文咩!出去食[雞]都吾止啦!

引用:
原帖由 chi1231 於 2006-12-13 02:54 PM 發表
危險兄
我想問下今日落雨晶片王追唔追得到呀???:028: :028:
好開始--有銀紙--手指指--揸中指--:098: :098: 馬會怕我隻[中指]:096: :096:[危險]決定收銀紙.

賽事日期: 13/12/2006 (星期三)夜馬賽事 8 場 跑馬地
首場開跑時間: 19:15草地 - "B"賽道
[杜利萊]同[方嘉柏]啱啱攜手贏佐一級賽,所以暫時吾會[玩嘢],隻[衝鋒槍]可以做[膽],再加多隻[杜利萊]騎嘅[晶片王],呢次希望[杜利萊]可以[起孖].

引用:
原帖由 chi1231 於 2006-12-13 02:54 PM 發表
危險兄
我想問下今日落雨晶片王追唔追得到呀???:028: :028:
[危險]一早買佐,返吾到轉頭,只有看天,希望有[天理].

8083 13-DEC-2006
12:33 跑馬地
星期三 位置 3 場    10 晶片王 $3000
$3000.00   
8086 13-DEC-2006
12:36 跑馬地
星期三 獨贏 3 場    10 晶片王 $500

$500.00   
8087 13-DEC-2006
星期三 獨贏 8 場    7 衝鋒槍 $500

$500.00   
8088 13-DEC-2006
星期三 獨贏過關
2X1 3 場    10 晶片王
8 場    7 衝鋒槍 $500

$500.00

引用:
原帖由 patrick_fion 於 2006-12-13 02:22 PM 發表

你嗰啲1.45國體會, 又冇分析, 連街市阿嬸都識買, 駛咩你post出嚟呀
1.45唔得既
係要果d爆大冷既先係心水:028:

原來危險大師以前係咁堅架
十卜:032: :032: :032: :032: :032: :032:

危險兄果然係高人,唔怪得咁多內幕故事啦~~:036: :036:

引用:
原帖由 patrick_fion 於 2006-12-13 01:11 PM 發表
http://www.188channel.com/viewthread ... &extra=page%3D1

閣下睇睇啦, 你夠膽就搵人出嚟, 記住攞埋證據, 若果唔係, 就唔好做埋啲小朋友嘅行動啦
自由言論,何需動氣!!
借問聲[黑白猫]去咗邊??潛水??

回復 #2 patrick_fion 的帖子

patrick_fion同寶國[國寶]:096: :096: 倒轉個名又黎扼水吹:096: 你2條友咪又係同一班人
上黎搵食行遠D la,patrick_fion,你如果唔係黑白果邊既人就一定係佢D信徒,真係可以同你講句
比佢慢慢扼la,上主保佑你

引用:

廢話....贏就得啦.....
輸的話...寫一大段分析俾你睇都無用啦!!:046: :046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆