上一頁下一頁
發新話題

[巴西] 公司害人?--[危險]

收藏  |  訂閱
73  3.4k

黑白都分唔清,見人就罵~點幫你地主持公道,竟然話我打龍通?:096:

致仲意睇危險兄出post,成日都會心微笑
再一次支持,不過小弟今日要留返D本玩走地,
所以跟少次先:036: :036:

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-12-13 09:16 PM 發表
黑白都唔分唔清,見人就罵~點幫你地主持公道,竟然話我打龍通?:096:
美儀妹妹唔好火,呢D事成日發生,小弟都做過板主
要保持中立真係唔易,D會員又成日火上加油,
不過係人都睇得出美儀妹妹做左好多野搞好個板,
唔需要理人點講,最緊要對得住自己,:036: :036:
100萬個支持你,板主真係好辛苦既工作:023: :023:

支持危險

引用:
原帖由 tatpoo 於 2006-12-13 09:44 PM 發表
支持危險
[危險]呢次[掂]晒,至少收番[皮幾嘢],連馬會隻[狗]都贏埋番黎!
又可以安心諗波,今晚開心到[震]呀!好心有好報又一例證:122: :122: :098: :098: :098: :098:
先中波後中馬,如果做[呃]錢黨,又點會咁[旺]呀!馬會啱啱畀[危險]贏晒啲錢,聽日馬會無錢出糧畀班[高層],[危險]今晚全馮一隻[衝鋒槍]同[新通勝],一句講晒,一定要做好人呀!:122: :122: :086: :086:

我都中:098:
不過隻馬好危險.....
快的講波啦

跟左買衝鋒槍 絕對唔係水槍 後勁內檔抽出 勁!
多謝危險兄

恭喜危險兄尾場中w中位置q

引用:
原帖由 lichihong 於 2006-12-13 11:24 PM 發表
跟左買衝鋒槍 絕對唔係水槍 後勁內檔抽出 勁!
多謝危險兄
今晚一定食住個細,[危險]啱啱買佐一條半埸主客和,同一條2串1,講就無用不而畀兄弟睇吓,因為[危險]今晚馬仔尾埸中佐兩注重飛,贏佐錢所以買番2千文.

810213-DEC-2006
23:24
半場主客和星期三 2 布力般流浪 (主) 對 南錫 (客)
和 @ 2.05 $1000

$1000.00
810313-DEC-2006
23:24
半場主客和過關
2X1
星期三 2 布力般流浪 (主) 對 南錫 (客)
和 @ 2.05
星期三 3 愛斯賓奴 (主) 對 奧地利維也納 (客)
主 @ 1.55 $1000

$1000.00

多謝危險兄一路以來的提供,好心有好報!!:071:
:098: :098: :098: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆