上一頁下一頁
發新話題

[巴西] 公司害人?--[危險]

收藏  |  訂閱
73  3.4k

yes!!我都支持版主小姐~小弟厘排都send咗d煩麻野俾你,希望你唔好介意~!!:036:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-13 11:38 PM 發表

今晚一定食住個細,啱啱買佐一條半埸主客和,同一條2串1,講就無用不而畀兄弟睇吓,因為今晚馬仔尾埸中佐兩注重飛,贏佐錢所以買番2千文.

810213-DEC-2006
23:24 半場主客和星期三 2 布力般流浪 (主) 對 南錫 ...
跟危險兄睹馬還好過賭波:036: :036:
星期6唔知危險兄有無好路介紹
小弟一定跟:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-13 11:10 PM 發表

呢次晒,至少收番,連馬會隻都贏埋番黎!
又可以安心諗波,今晚開心到呀!好心有好報又一例證:122: :122: :098: :098: :098: :098:
先中波後中馬,如果做錢黨,又點會咁呀!馬會啱啱畀贏晒啲錢,聽日馬會無錢出糧畀 ...
哈哈哈~好心的確有好報,小弟今晚都係快活谷贏翻哂早前輸果d喔~~:096: :096:

危險兄,比D意見得嘛?

車路士-1win x 飛燕諾-1win x 阿積士 大 3x1
車路士 大x 飛燕諾 大 x 阿積士 大 3x1

好一個 [ 天下圍攻 ]
正所謂 ,好事不出門,  醜事千里傳
事件傳到龍虎門耳中 ,王小虎,石黑龍一群正義勇士得知此事,即時飛鴨傳書, call 齊隔籬村華英雄,華劍雄 兩仔爺連夜趕路 ,聯手圍剿黑白怪總檀,各人苦戰十日十夜還未能分出勝負.因為老奸巨懂分身妖術,lee場大 戰唔係一年半載可以完結,現今重比老妖用妖術逃脫,一不小心,它朝老妖重返中原,一定民不聊生
𤦤現得有心人重酬 :能捉此妖者, 十萬大圓
   能即場生閹老妖,取其噹噹者:071:
    緊記要留活口 ,故事發展到lee 度, 又要等一會...待續

引用:
原帖由 大碌竹 於 2006-12-13 09:12 PM 發表

你誤會了 :030:
我係話×X討論區個財X到
因為我都問點入會,一話要收錢我就話輸晒錢無錢俾佢 :071:
跟住佢就叫我入佢個網度睇........
呢位大碌竹兄, 又關財神事? 財神從未收過任何人仕問有關入會事宜, 財神更加唔會介紹任何人入會, 財神係賭大錢既, 唔好屈財神!

引用:
原帖由 寶國 於 2006-12-13 02:26 PM 發表

起碼人地冇要收你$:096: :096: 咁鐘意睇分柝,洛街俾$5買份東方睇7死你la:071:  
good !!!hahaha,support!!:096: :096: :096:

引用:
原帖由 makeinhk 於 2006-12-14 12:30 AM 發表
危險兄,比D意見得嘛?

車路士-1win x 飛燕諾-1win x 阿積士 大 3x1

飛燕諾入球[大]正路,以我睇上半埸會有1至2粒.
阿積士[大]我吾認同,因為我玩大細當然係睇賽積啦,個個都係咁睇,但我買大細,一定會睇埋主/客/和嘅賠率,如果兄弟買[細],可以乜賠率都吾理,但如果買[大],主/客/和要有一隊熱門嘅賠率有1.6倍或以下先可以買[大],1.6以下嘅熱門不論開上或下盤,開[大]嘅比率非常高,呢啲係[網友]教我嘅.
車路士不而玩吓半全埸,和/主好過啦!兄弟吾覺馬會將和/主壓低至3.8倍咩!

引用:
原帖由 lungko 於 2006-12-14 01:05 AM 發表
好一個
正所謂 ,好事不出門,  醜事千里傳
事件傳到龍虎門耳中 ,王小虎,石黑龍一群正義勇士得知此事,即時飛鴨傳書, call 齊隔籬村華英雄,華劍雄 兩仔爺連夜趕路 ,聯手圍剿黑白怪總檀,各人苦戰十日十夜還未能分 ...
噹噹?條友係[岳不群],何來噹噹呢?:096: :096: :096: :096:
要用飲管!:096: :096: :096: :096: :096: :096:

回復 #46 ooappleoosm 的帖子

連隻狗都贏埋:096: :096:
咁馬會咪冇狗用law:071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆