上一頁下一頁
發新話題

[巴西] 公司害人?--[危險]

收藏  |  訂閱
73  3.5k

危險兄車仔大波開唔開到呀?
打倒騙徒!打例收貼士錢的過街老鼠!!:046::046::046:

引用:
原帖由 foreverwinwin 於 2006-12-14 01:39 AM 發表
危險兄車仔大波開唔開到呀?
打倒騙徒!打例收貼士錢的過街老鼠!!:046::046::046:
車仔呢埸真係冇心得,我買佐南錫半埸和有2.05倍.
車仔小注玩吓和/主仲好啦!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-14 01:44 AM 發表

車仔呢埸真係冇心得,我買佐南錫半埸和有2.05倍.
車仔小注玩吓和/主仲好啦!
我見澳彩果邊車仔讓球半/二球,盤形都幾似係嬴半格feel,加上上盤都唔係大眾飛,狗會讓球半壓水,所以有d想買車仔-1 win,就係見車仔好少嬴二球對new castle都咁低水,所以想以嬴搏-1囉:098:

危險兄利雲特下盤ok嗎?我想插下盤呀

引用:
原帖由 foreverwinwin 於 2006-12-14 02:47 AM 發表

我見澳彩果邊車仔讓球半/二球,盤形都幾似係嬴半格feel,加上上盤都唔係大眾飛,狗會讓球半壓水,所以有d想買車仔-1 win,就係見車仔好少嬴二球對new castle都咁低水,所以想以嬴搏-1囉:098:

危險兄利雲特下盤 ...
西甲19/11/2006利雲特0:3(0:1)馬德里體育會
西盃24/10/2006馬德里體育會0:1(0:0)利雲特
西甲13/02/2005馬德里體育會0:0(0:0)利雲特
西甲22/09/2004利雲特1:0(1:0)馬德里體育會
西乙07/02/2002利雲特2:4(1:1)馬德里體育會
西乙22/09/2001馬德里體育會2:1利雲特
利雲特只係受讓平/半,個盤咁難買,但下盤真係有機會,對賽成積,近3埸,利雲特都吾差丫!
兄弟點解吾玩吓入球[細]呢?

回復 #64 ooappleoosm 的帖子

唔係潑你冷水我覺得馬體贏2:1

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2006-12-14 03:03 AM 發表
唔係潑你冷水我覺得馬體贏2:1
呢埸我冇買,不過覺得開[細]嘅機會都幾高吓.

引用:
原帖由 foreverwinwin 於 2006-12-14 02:47 AM 發表

危險兄利雲特下盤 ...
如果車仔讓倒球半/兩球,點解吾買下盤先?
車仔吾通可以贏3:0同4:0
[危險]就吾信嘞!

踢完阿仙奴大戰,出左唔小力,win 1 to 2 粒算數
支持[危險]兄

各位網友,我要去食嘢,走先.:122: :122: :122: :122:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-14 02:59 AM 發表

西甲19/11/2006利雲特0:3(0:1)馬德里體育會西盃24/10/2006馬德里體育會0:1(0:0)利雲特西甲13/02/2005馬德里體育會0:0(0:0)利雲特西甲22/09/2004利雲特1:0(1:0)馬德里體育會西乙07/02/2002利雲特2:4(1:1)馬德里...
通常d波愈好路,我就愈鐘意買對家...因為大部份人都係捉路賭波,
所以大部份人賭錢都係輸錢的

我一向都甚少玩大細,所以我都係
買下盤算,見上盤太重飛了:098::098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆