上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
834  19.2k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:36 PM 發表

之前我都唔明
依家我知道啦
西甲如果兩隊同分
係計相方兩次對賽成績(姐係主客各1次)
有別其他聯賽
好似依家
名次球隊賽事勝和負得球失球球差積分
1皇家馬德里352168583622692巴塞隆拿35209670304069
...
哦...明晒...thanks草兄

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:04 PM 發表

你唔係黑仔啦~~完全係一條光明大道啦
講真~真$$收唔收得多
我中左一條6串7!中幾多就無謂講,但今個月由輸變嬴真係乜仇都報晒呀!:071: :131: :098: :036: :084:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-21 01:40 PM 發表

哦...明晒...thanks草兄
多謝cecilchao兄加分
依家巴塞想皇馬失分先可以拎冠軍同埋餘下三場贏晒啦

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-5-21 01:40 PM 發表

我中左一條6串7!中幾多就無謂講,但今個月由輸變嬴真係乜仇都報晒呀!:071: :131: :098: :036: :084:
弓起晒~:098:
今晚再下一城

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-21 01:49 PM 發表

多謝cecilchao兄?br /> 依家巴塞想皇馬失分先可以拎冠軍同埋餘下三場贏晒啦
唔洗客氣..我最鐘意同d有心既兄弟交流下波經!

第四天成績
1)泰達斯 4379分
2)燈王 8849.995分
3)敢死隊 5919分
4)johnnykck 18899
5)四眼輝4360分
6)西吹2000分(冇參與4天-1200)
7)風少爺700分(冇參與1天-300)
8)percyng7142分
9)精銳西方必敗5313分
10)waves369 2600分

特別彩:
今日:加爾斯 對 卡爾馬(+200)
明天:布洛馬波卡納 對 希爾星堡(+200)
星期三:AC米蘭 對 利物浦主客和(+500)

i sponsor all if I win lucky

1)泰達斯 4379分  2.5
2)燈王 8849.995分  1.85
3)敢死隊 5919分    2
4)johnnykck 18899 分 1.68
5)四眼輝4360分 2.5
6)西吹2000分 5
7)風少爺700分 5.5
8)percyng7142分  1.9
9)精銳西方必敗5313分  2.2
10)waves369 2600分   4.8

第四天成績
1)泰達斯 4379分
2)燈王 8849.995分=====:096: :096: 8849.995(why you don't say8850????)
3)敢死隊 5919分
4)johnnykck 18899分
5)四眼輝4360分
6)西吹2000分(冇參與4天-1200)
7)風少爺700分(冇參與1天-300)
8)percyng7142分
9)精銳西方必敗5313分
10)waves369 2600分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆