上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

太正了!期待下一揖發哥作品!can't wait super duper looking forward!!!!

綾姐唔出埸救你既?

引用:
原帖由 denis11 於 2010-11-28 11:26 PM 發表 查看引用來源
下次有咩搞作                                                                                                                                                                                     ...
閣下都幾幽默!長期潛水支持者,
潛咗水,我唔知有讀者支持我繼續寫架‥‥‥

引用:
原帖由 donald999tsang 於 2010-11-28 11:26 PM 發表 查看引用來源
我也對著大海叫道︰「我愛Vivian!‥‥‥我愛方雪綾!‥‥‥我愛張敏佳!‥‥‥

作為劉兄的長期潛水支持者, 好高興你終於說出這句話.

直覺方雪綾也是一直愛你的, 希望劉兄在以後寫番段和她的盪氣迴腸的愛情線 ...
好呀!

引用:
原帖由 網絡情緣 於 2010-11-28 11:37 PM 發表 查看引用來源
發哥係唔係搞錯左@@?

中國人早上(7.30am)會有一碟白飯,餸就係一塊肉同菜。
     鬼佬就有多士奶茶。
      印度人有薄餅。
     中午時(12.30pm)中國人有一個包同一杯粥。
     鬼佬有西餐。
   ...
係呀!我都唔知惦解!?不過真係咁架!
可能是這樣,一早起床,食飽做嘢,下午唔好食咁飽,免得飯氣攻心,想瞓覺!晚飯又食返多些!

引用:
原帖由 jason4993 於 2010-11-28 11:40 PM 發表 查看引用來源
岩岩睇完義海豪情 想喊
睇完發哥的結局 喊左

喊下好呀!舒發心中悶氣!

引用:
原帖由 四衝程 於 2010-11-28 11:43 PM 發表 查看引用來源
發哥
遲左回家, 而家先開始睇
睇完俾意見啦!

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2010-11-28 11:49 PM 發表 查看引用來源
太正了!期待下一揖發哥作品!can't wait super duper looking forward!!!!

多謝!

引用:
原帖由 天使波利 於 2010-11-28 11:49 PM 發表 查看引用來源
綾姐唔出埸救你既?
綾姐可能自身難保! 聽講『吸血盟』那邊內亂!

唔經唔覺每個禮拜總係有兩晚期待住住劉sir啲色文,慢慢睇落去已經唔當佢係色文而係當小說咁睇
雖然由明朝古惑仔先開始追,之後都有睇返之前嘅女校男教師(好似唔係呢個名XD)有幾幕真係好深刻,車震,發現自己前世害死左三姐妹等等...
一直都潛水,見劉sir活要封筆真係好唔捨得
而家見劉sir遲啲出文真係有種放下心頭大石
不過話時話,要坐牢抵你死XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆