上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
834  19.3k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-23 12:01 AM 發表
第5天成績
1)泰達斯 6779分(中特別場)
2)燈王 8799.995分
3)敢死隊 5619分(冇參與1天-300)
4)johnnykck 22377分(+中特別場)
5)四眼輝3360分
6)西吹500分(冇參與5天-1500)
7)風少爺500分
8)percyng7342分 ...
琴日一係就唔比分我
一係p哥都用番琴日買完中左d分好了:096:
我無計過佢中果d有幾多分
如果計咪少過本分就咁樣好了:041:

引用:
原帖由 泰達斯 於 2007-5-23 12:03 AM 發表

琴日一係就唔比分我
一係p哥都用番琴日買完中左d分好了:096:
我無計過佢中果d有幾多分
如果計咪少過本分就咁樣好了:041:
冇可能~~~佢win多過5000千~
算啦~~~
我唔計佢分係俾面佢:096:
佢太強了

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-23 12:06 AM 發表

冇可能~~~佢win多過5000千~
算啦~~~
我唔計佢分係俾面佢:096:
佢太強了
我想問今晚玩唔玩架,我都唔知玩唔玩好:096: 其實我只係好運也,每個人都好強架,只不過佢地收收埋埋,我地咁玩好有壓力架

學阿叔話:你有壓力,我有壓力,唔好迫我呀,我要爆啦:096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-23 12:21 AM 發表

我想問今晚玩唔玩?每個人都好強架,只不過佢地收收埋埋,我地咁玩好有壓力架

學阿叔話:你有壓力,我有壓力,唔好迫我呀,我要爆啦:096:  
我都有壓力呀,,,,,玩唔玩呀,定重新開始呀,:096:

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-23 12:21 AM 發表

我想問今晚玩唔玩?每個人都好強架,只不過佢地收收埋埋,我地咁玩好有壓力架

玩~~~係繼續啦~~下round先要跟我所定規則~
thx~~我會pm各位~
學阿叔話:你有壓力,我有仲大壓力,唔好x我呀,我要醬爆啦:096:

引用:

見識見識一下:096:

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-23 12:24 AM 發表

玩~~~係繼續啦~~下round先要跟我所定規則~
thx~~我會pm各位~
學阿叔話:你有壓力,我有仲大壓力,唔好x我呀,我要醬爆啦:096:
咁緊要,,,,我唔識想睇下.:071: :071:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-23 12:23 AM 發表

我都有壓力呀,,,,,玩唔玩呀,定重新開始呀,:096:
要等下round~~唔係對其他人唔公平

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-23 12:27 AM 發表

要等下round~~唔係對其他人唔公平
明白,,,即係下星期啦,

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-23 12:29 AM 發表

明白,,,即係下星期啦,
係2天後:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆