上一頁下一頁
發新話題

繼與老婆的閏中密友搞上後,與老婆的另一個姐妹也搞上了...(#81 第三集-蘇女)

收藏  |  訂閱
757  301.1k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-6-27 05:43 PM 發表

會唔會地點有錯吾呀?:smile_41:
照之前嘅回帖嚟睇,地點應該唔會有錯!:smile_45:
而家都唔知乜嘢原因!:smile_22:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-6-26 03:58 PM 發表
河生:

咁 O.K.到時見啦!:smile_44: :smile_44: :smile_44:
雖然沒有出現!上來交待一聲就可以了!不是有甚麽意外吧!:smile_41:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-6-30 12:15 發表

雖然沒有出現!上來交待一聲就可以了!不是有甚麽意外吧!:smile_41:
我都想知!:smile_41: :smile_41: :smile_41:

Thanks for sharing:smile_44:

河生:
I am sorry !:smile_42:

謝謝你的關心 ,有急事返咗大陸啫 !

我點會放你飛機啫:smile_14: :smile_14: :smile_14:

唔好嬲呢~~~

回覆 195# 的帖子

河生滿腔怒火如何發洩好呢? :smile_04:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-2 17:23 發表
河生:
I am sorry !:smile_42:

謝謝你的關心 ,有急事返咗大陸啫 !

我點會放你飛機啫:smile_14: :smile_14: :smile_14:

唔好嬲呢~~~
哩一次真係幫妳唔到!:smile_39:

河生:
唔好嬲呢~:smile_39: :smile_39: :smile_39:
唉~
好掛住佢....又想快d知佢做乜唔回帖 ? :smile_41:
我會好痛苦呀!

哩一次真係幫妳唔到:smile_39:

同意你既說話 !
不過我相信:只要有恆心, 鐵柱磨成針 !
希望在明天..

河生滿腔怒火如何發洩好呢

只要河生出現 !
我願意俾佢任何的發洩....:smile_39: :smile_39: :smile_39:  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆