上一頁下一頁
發新話題

你最喉急果次點樣同女人做? 或男人點同你做?

收藏  |  訂閱
138  8.9k

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-27 05:48 PM 發表 查看引用來源
300 磅影黎做乜.......令人作嘔🤮🤮🤮
300磅等於兩個小弟重量。抵食夾大件!

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-7-27 23:26 發表 查看引用來源

300磅等於兩個小弟重量。抵食夾大件!
你又唔係lok 少~~~~呢啲肥邊啱你呀~~~~
話時話佢仲咩唔上黎...只見佢fb 出現🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 iamQA 於 2020-7-27 17:02 發表 查看引用來源

成個畫面出晒嚟😑😑😑😑😑
hahahahaha...佢好變態😂😂😂

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-27 16:53 發表 查看引用來源

就係300磅先好睇,從後狗仔撞入去時對波fing 下fing下都吾知幾好睇,我第一個擔櫈仔欣賞,pm通知我😍
一隻馬隊河馬~~~~好唔好睇??🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-27 23:41 發表 查看引用來源
一隻馬隊河馬~~~~好唔好睇??🤣🤣🤣🤣
National Geographic 都無得睇,點可以錯過呢,一個pm速到😘

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-28 00:19 發表 查看引用來源

National Geographic 都無得睇,點可以錯過呢,一個pm速到😘
轉台去discovery channel🤣

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-28 01:39 AM 發表 查看引用來源

你又唔係lok 少~~~~呢啲肥邊啱你呀~~~~
話時話佢仲咩唔上黎...只見佢fb 出現🤣🤣🤣🤣
條粉腸著咗草呀嘛,上唔到嚟lu。

話時話,小弟曾經都係肥妹控,只鍾意肉地(類似佐知子呢種)。見到大波同腩肉,先有性趣!但而家似乎最鍾情瘦蜢蜢iPad。

呀,有樣嘢小弟覺得幾過癮:肥妹似乎多數鍾意番瘦男!C姐莫非都鍾意瘦男?

小弟係鋼條型(以前比較有啲肉),以前扑嘢時睇住鏡中兩條肉蟲都幾大對比。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-28 12:17 PM 發表 查看引用來源
轉台去discovery channel🤣
一樣有河馬喎好似。

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-27 23:40 發表 查看引用來源
hahahahaha...佢好變態😂😂😂
師姐,你話我好變態,甘馬同河馬交配吾通馬上河馬下?

wow.. 更加想睇雙馬大戰🤣🤣🤣

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-7-28 13:15 發表 查看引用來源

條粉腸著咗草呀嘛,上唔到嚟lu。

話時話,小弟曾經都係肥妹控,只鍾意肉地(類似佐知子呢種)。見到大波同腩肉,先有性趣!但而家似乎最鍾情瘦蜢蜢iPad。

呀,有樣嘢小弟覺得幾過癮:肥妹 ...
你呢啲邊係肥呀.....我知你玩過唔少.....我以前有睇引版.....我係lok 少講個啲 BBw 呀......有lok 少喺度好笑D~~~佢做咩要收皮呢度??佢住重災疫區.....🤣🤣🤣 我要學吓用下面夾人~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆