上一頁下一頁
發新話題

你最喉急果次點樣同女人做? 或男人點同你做?

收藏  |  訂閱
138  9.0k

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-28 13:36 發表 查看引用來源

師姐,你話我好變態,甘馬同河馬交配吾通馬上河馬下?

wow.. 更加想睇雙馬大戰🤣🤣🤣
梗係狗仔式河馬啦......啲肉long long 吓~~~

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-7-28 03:44 PM 發表 查看引用來源
你呢啲邊係肥呀.....我知你玩過唔少.....我以前有睇引版.....我係lok 少講個啲 BBw 呀......有lok 少喺度好笑D~~~佢做咩要收皮呢度??佢住重災疫區.....🤣🤣🤣 我要學吓用下面夾人~~~ ...
話時話,你有無見過樂叔真人?好想同佢beer一beer,講吓食肥妹經。

引用:
原帖由 guthrie 於 2020-7-28 13:55 發表 查看引用來源

話時話,你有無見過樂叔真人?好想同佢beer一beer,講吓食肥妹經。
相就有....真人無....我知呀alex 師兄應該見過...

真係好想繼續聽多d香討時期嘅引版男神lok少嘅私下事,當時我只係CD rom都吾敢係佢d post留言,但會追佢嘅post, 總之有佢嘅腳毛的地方永遠無悶場。

如果佢番嚟開post就好啦…

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-29 09:56 發表 查看引用來源
真係好想繼續聽多d香討時期嘅引版男神lok少嘅私下事,當時我只係CD rom都吾敢係佢d post留言,但會追佢嘅post, 總之有佢嘅腳毛的地方永遠無悶場。

如果佢番嚟開post就好啦… ...
咁你要引佢出現啦

引用:
原帖由 巡此王 於 2020-7-29 10:00 發表 查看引用來源

咁你要引佢出現啦
我吾肥,引吾到,可能要少女幫手出尋人啟示。

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-29 10:04 發表 查看引用來源

沒工返谷肥自己

引用:
原帖由 巡此王 於 2020-7-29 10:32 發表 查看引用來源

沒工返谷肥自己
下,甘我令願吾睇,谷完都真係要做引版第2個mui 姐

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-29 11:08 發表 查看引用來源

下,甘我令願吾睇,谷完都真係要做引版第2個mui 姐
咁你言下之意是😅
其實咩身材都有佢的喜愛者

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-7-29 10:04 發表 查看引用來源

我引唔到佢喎....係引到就一早出咗黎啦🤣佢樣唔差嘅~~佢喺疫區....可能避緊世😂😂😂佢食嘅bbw 全部靚女....樣唔差嗰隻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆