上一頁下一頁
發新話題

有無師兄堅持每日一J

收藏  |  訂閱
57  3.5k

回覆 20# hqkwtang 的帖子

現實世界係唔可以 ,不過每次打空鎗 ,都FF母子相姦畫面
因為我媽打既叫床聲 ,真係幾入耳

回覆 21# 65086514 的帖子

你會半夜去巡房? 有無睇番伯母身村?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-19 17:41 發表 查看引用來源
冇試過呀,我鐘意喺屋企舒舒服服咁嘆多啲
我屋企都好舒服咖啵

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-16 18:24 發表 查看引用來源
點解要堅持?打得多肯定唔好.一來變左心癮,你無咩性慾都會心思思起機,搞落去肯定虧.第二打得多性興奮閥麻木.到真係做愛難起頭又唔夠硬仲要早出野.真係唔好成日j,有需要兩三日一次叫做正常.如果有性伴侶又有能力日日做 ...
師兄,請問有冇方法戒?小弟都怕性能下降

回覆 24# 奀挑鬼命 的帖子

戒都係心理話唔打就唔打,每日1J好傷架,每人唔同,有人3X,  有人4X已經淋晒抬唔起頭,或中途軟鞭,或半軟硬,或敏感度無乜,

引用:
原帖由 奀挑鬼命 於 2020-6-11 00:07 發表 查看引用來源

師兄,請問有冇方法戒?小弟都怕性能下降
而家先見到.戒打飛機同戒煙一樣.無得慢慢來,一定要有決心要戒就一下都唔好掂.哩樣野其實都係心癮.慣左就算唔起頭都會睇片用手捽到佢興.耐左性功能一定受損.到真正做愛一係起頭難,一係好易做做下軟.性興奮閥長期受刺激變得麻木就係咁.
間中打下就無咩問題.

另外你想提高性能力,做運動一定要.特別下半身訓練.堅持一段時間你自己會察覺到變化.強化運動增加身體辠胴素分泌.辠胴素係制造肌肉同精子重要原料.你精子多左活躍左,自然成日生機勃勃

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2020-7-14 16:53 發表 查看引用來源
戒都係心理話唔打就唔打,每日1J好傷架,每人唔同,有人3X,  有人4X已經淋晒抬唔起頭,或中途軟鞭,或半軟硬,或敏感度無乜,
玩得多廿幾歲就廢左都有

回覆 27# 花郎 的帖子

而家多左人放假唔洗番學,千其唔好攪呢樣,變成習慣好難戒,到要戒果陣已經傷晒,

引用:
原帖由 花郎 於 2020-7-14 20:40 發表 查看引用來源
而家先見到.戒打飛機同戒煙一樣.無得慢慢來,一定要有決心要戒就一下都唔好掂.哩樣野其實都係心癮.慣左就算唔起頭都會睇片用手捽到佢興.耐左性功能一定受損.到真正做愛一係起頭難,一係好易做做下軟.性興奮閥長期受刺 ...
多謝師兄賜教,同埋下半身訓練係咪指跑步?🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️

引用:
原帖由 奀挑鬼命 於 2020-7-15 12:57 發表 查看引用來源

多謝師兄賜教,同埋下半身訓練係咪指跑步?🙇‍♂️🙇‍♂️🙇‍♂️
跑步屬帶氧運動.有幫助.不過無氧運動刺激辠胴素分.如果上身械.無屋企簡簡單單練深蹲已經夠.有心練好快你就知好處係邊.我試過幾次做深蹲做到扯旗.學術名叫核心高潮.少數人會高潮到射精.同時女仔玩健身都會有哩種核心高潮.
個下真係感覺自己精力爆棚.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆