上一頁下一頁
發新話題

講吓手淫吧

收藏  |  訂閱
110  8.2k

刮袋,羅旋式由頭慢chok落根,再轉正常手勢密打,羅旋式同正常互換

好正喎, 香港邊度有得玩?

我近期都有類似咁樣,老婆一隻手幫我打飛機,另一隻手就拮我蘿柚窿,個口就啜我lin頭。
有時我碌鳩一路屌佢,佢用手指拮我蘿柚窿。
屌咗老婆都咁多年,真係想俾老婆屌返轉頭,試過老婆用假鳩拮我蘿柚,因為我太緊而拮唔入。

差D都唔記得o左自己開o左呢個post   
又分享一下: 手指入人地蘿柚我真係無咁o既本事  
不過都有另一個招式, 好少咁做因為場合唔許可
只有o係出面過夜例如去旅行度假住o既酒店
o係床上面, 頭對腳咁訓o係度, 自己玩人支棍, 對方舔我對腳
o係外面先做因為自己屋企我一定要沖過涼先上床o既, 對方屋企都係
只有唔屬於我地o既床我先會就咁攤上去   
原汁原味咁俾對方啜我o既腳趾, 用手用口佢都可以射得好快

引用:
原帖由 10022 於 2020-8-9 04:12 發表 查看引用來源
我近期都有類似咁樣,老婆一隻手幫我打飛機,另一隻手就拮我蘿柚窿,個口就啜我lin頭。
有時我碌鳩一路屌佢,佢用手指拮我蘿柚窿。
屌咗老婆都咁多年,真係想俾老婆屌返轉頭,試過老婆用假鳩拮我蘿柚,因為我太緊而拮唔入。 ...
我諗你菊花是仲未開發, 未開發要慢慢嚟, 去買D肛塞由細size開發咗先, 慢慢再加大, 我都係咁, 最初時, 用果個size好似手指公咁粗都覺得好痛, 而家我已經可以把2寸粗的假 J 插都唔覺痛, 插入時仲有種好充實的感覺tim, 抽插時好爽,  仲有, 你要上網睇下玩菊花要注意的事項, 例如灌腸.....潤滑劑......, 前列腺高潮是怎樣? 當你開發了可以比支假鸠插之後, 小心會上引

睇完你條片之後, 早幾日搞到我攞返支假鸠出來玩, 好耐都沒玩過, 嗰晚想玩得放D, 我先灌乾淨腸, 這樣會玩得安心乾淨D(毎次都要洗咗成個鐘先切底洗乾淨),    嗰日自己一路睇住女插男的AV, 自己DIY, 我用嗰支假鸠成2寸粗,和可以自動伸縮的, 模仿女人的幾個唔同姿勢, 有狗仔, 坐蓮, 平瞓係度面向上托高雙腳, 由於是自己DIY, 發覺都係側瞓好似隻蝦咁捲埋, 這樣插是最就手和插正前列腺個位, 抽插咗一陣, 發覺前列腺愈來愈脹, 好舒服, 跟住發覺 j j 不停咁出水, 玩了幾年前列腺, 今次是第二次可以插到出水, 那種感覺好暢快, 再加D潤滑劑和快速度, j j 再次出水, 愈輰快就愈更加想要多D, 繼續不停咁插, 希望可以插到自然射精, 但都係唔成功, 唯有自己用手幫助, 一路插一路打飛機射出嚟, 今次射得好勁, 望見成條精柱咁射出嚟, 我見到都呆咗, 射咗之後還想繼續插, 想插到再出多次, 但玩咗好耐隻手好攰, 如果當時有女同我玩就真係最正, 休息咗一陣先行到去沖涼, 嗰晚超滿足. 期侍下次可以能夠插到自然射啦.

如果手淫,最正係一路揸住條女個波,或者撩佢個閪。
條女就用扭毛巾式套弄陽具,若能再加上言語眼神挑逗,即射。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-7-14 10:24 發表 查看引用來源
成日來來去去都係口交3p, 轉個話題 講講點樣用手幫人
其實我對呢樣o野都幾有興趣, 好鍾意望住人射精
一支乾o既棍chok chok吓忽然有o野射出o黎覺得好得意
或者講點樣俾人打飛機打到射都得! ...

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-29 00:10 發表 查看引用來源
如果手淫,最正係一路揸住條女個波,或者撩佢個閪。
條女就用扭毛巾式套弄陽具,若能再加上言語眼神挑逗,即射。

毛巾式套弄我知道真係唔係個個受得住

妳指唔受得嘅意思係痛?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-9-10 10:37 發表 查看引用來源

毛巾式套弄我知道真係唔係個個受得住

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-10 11:01 發表 查看引用來源
妳指唔受得嘅意思係痛?

er 咁又唔似, 應該係敏感
我係o係人地射o左出o黎之後先同佢扭毛巾o既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆