上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 阿綺的考驗..B版結局篇...後記(24.12.14更新)

收藏  |  訂閱
300  56.9k

引用:
原帖由 himhui1990 於 2014-11-28 07:01 PM 發表 查看引用來源
就大結局,個人dislike男同學,但銀兄擺明想拉埋2個
感想:女主唔係好女人,好老婆,傷老公一次又一次,但令女,大把人追,幫,個心好唔平衡,正常反應唔做,on9野做盡,最後智障加性障
Jenny:翠姐上位,最終得唔到 ...
多謝!

睇下故事最後同你所預測有無分別!

引用:
原帖由 PakerM 於 2014-11-28 07:10 PM 發表 查看引用來源
Jenny 都係立心送走阿綺啦,之前送佢比marco ,跟住送佢比男同,唉。阿綺識著佢仲當佢係fd. 死蠢

純跟蠢只差一線。

引用:
原帖由 懶蛇 於 2014-11-28 07:21 PM 發表 查看引用來源
看來銀兄有心撮合阿綺同男同學,佢地喺外地雙宿雙棲,Raymond都係忘記佢吧

心理上是難受,幸好這時Raymond亦未知悉詳細安排。

似乎真係禁室陪慾喎,Raymond又比Jenny過一動!
阿綺嘅下半世都喺個騙局中,真係可憐,比Jenny線佢,比Marco 引佢,比土豪姦佢,又比男同設局昆佢!

阿綺應該會有埋bb, 以後都唔返,Raymond 又一次失之交臂,到佢知道跟本係Jenny 同男同嘅局昆佢,Jenny 一次又一次咁朦住佢等佢老婆比人吊,上次就同Marco 3P,今次明知男同都會去同諗咩都唔出聲,佢會發現玩得自已最透嘅就喺自已身邊,只好怪自已當年食左人隻豬啦。而以佢性格會一生都後悔,怪自已最後雙手親自送左個老婆比人!

阿綺就最慘,嚟到依家只有Raymond係真心對佢,可惜冇福,受唔起。

就算你話男同係真心愛佢,但係都只係用騙局成人之危得到手,如果男同真心幫佢醫,就會話佢知佢最面對唔到果個其實早就可以返佢身邊,只係男同一直兩邊都厄。

女主唔通半年就受溝,咁快手

Raymond 同 Jenny 決裂, 於是名正言順同翠兒嚮一齊?

不過就咁被人搶走阿綺始終不忿

raymond 自尋煩腦,未決定放棄阿綺就咪攪咁多野,jenny 都算,成件事始作俑者,受番都合理。

但翠兒無辜,唔係認真就唔好呃人感情,分分鐘害死人。

引用:
原帖由 PakerM 於 2014-11-29 04:20 AM 發表 查看引用來源
似乎真係禁室陪慾喎,Raymond又比Jenny過一動!
阿綺嘅下半世都喺個騙局中,真係可憐,比Jenny線佢,比Marco 引佢,比土豪姦佢,又比男同設局昆佢!

阿綺應該會有埋bb, 以後都唔返,Raymond 又一次失 ...
你似乎對男同學一d好感都無。

引用:
原帖由 himhui1990 於 2014-11-29 07:33 AM 發表 查看引用來源
女主唔通半年就受溝,咁快手

睇下發展係點。

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2014-11-29 08:56 AM 發表 查看引用來源
Raymond 同 Jenny 決裂, 於是名正言順同翠兒嚮一齊?

不過就咁被人搶走阿綺始終不忿
好快有答案

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆