[巴西] 3/10/2006星期二猛料[乘勝追擊巴西波]平手八水XXXX,重注

收藏  |  訂閱
22  1.3k

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2006-10-3 02:31 PM 發表

I think 聖卡坦奴 will at least draw for this game.
They only lost 1-0 to San Paulo in their last home game.

Support!
Good choice, 麻兄, 聖卡坦奴 already 讓平半

對家非常值博~

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2006-10-3 11:09 PM 發表

Good choice, 麻兄, 聖卡坦奴 already 讓平半
also can bet la!~!~!

樓主超可愛的

麻樂兄又可以keep住9成win(對家)今晚又有冇tips

引用:
原帖由 麻樂那霸和樹2浩 於 2006-10-3 05:12 AM 發表
聖卡坦奴平手八水$300000重注

又易食$240000

3/10/2006凌晨威水史
bingo 1-0,haha!
羅C托克1.99rate*$300000

http://www.188channel.com/viewth ... 95&page=2&e ...
5/10/2006 早上威水史
聖卡坦奴平手八水$300000重注
又比馬會食$300000 ...... :014:

(聖卡坦奴真係勁. 完場前 15min 由 1:0 變成 1:2, 麻樂兄嘅燈神力量真係唔可以睇少) :018:

真係幾威水~:022:
我好鐘意麻樂兄贏佢就講自己威水,
輸左就當冇件事,好掂~:021:

引用:
原帖由 法拉利F430 於 2006-10-5 11:49 AM 發表
個人特色~~~~~

引用:
原帖由 法拉利F430 於 2006-10-5 11:49 AM 發表
咁每個人都係咁架啦,
何必斤斤計較,
上網吹水都係求開心姐,
係咪先?

引用:
冇件事la!~!...

i also lose $300000 ga!!!

前往最後回覆