[巴西] 我[危險]巴西下盤好介紹!

收藏  |  訂閱
13  650

我[危險]巴西下盤好介紹!

各位網友,上次[費利拿]下盤收佐錢未呢?我呢招[一棍爆雙窿][偷柴過灶]去[費利拿]都算成功啦!

今晚我[危險]介紹[帕拉尼恩斯]下盤,[青年人]讓吾起半球,理由好簡單:
第一:[青年人]最近12埸波加埋只入佐8粒,連入球能力都無,點讓半球呀?
第二:[帕拉尼恩斯]最近10埸波得17球,失15球,睇落[帕拉尼恩斯]後防好似失球多佐D,但係您地睇吓[青年人]近13埸波,只有一埸入到2球,其他12埸一係無波入,一係只入1粒,就算[青年人]今埸入到1粒,[青年人]都未必可以贏波,因為[帕拉尼恩斯]最近10埸波入17球,既然[帕拉尼恩斯]受讓半球,我點解吾買下盤先?

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-10-4 04:00 PM 發表
各位網友,上次下盤收佐錢未呢?我呢招去都算成功啦!

今晚我介紹下盤,讓吾起半球,理由好簡單:
第一:最近12埸波加埋只入佐8粒,連入球能力都無,點讓半球呀?
第二:最近10埸波得17球,失15球,睇落後防好似失球多佐D ...
同路丫.. 不過馬會呢場 食水好深丫..1.95 1.8..... 買落去個心好唔低, 樓主有何見解?

引用:
原帖由 番薯苗 於 2006-10-4 04:16 PM 發表

同路丫.. 不過馬會呢場 食水好深丫..1.95 1.8..... 買落去個心好唔低, 樓主有何見解?
Why don't buy "細" for this match?

the odd isn't bad at 1.72 considering the weak offense by 青年人

引用:
原帖由 番薯苗 於 2006-10-4 04:16 PM 發表

[馬會]成日用[要打擊外圍],做獨市生意,不之所謂.外圍都有9水啦?[馬會]得8水,您地話[馬會]點樣[打擊外圍]嘞,食水咁[能]深.

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-10-4 06:10 PM 發表

成日用,做獨市生意,不之所謂.外圍都有9水啦?得8水,您地話點樣嘞,食水咁深.
我地選左版主之後, 要向馬會C 壓... 我頭先 忍唔住手, 落左下盤1.8.

馬會不嬲都趕緊我地呢d客仔走嫁啦!

引用:
原帖由 番薯苗 於 2006-10-4 06:13 PM 發表

我地選左版主之後, 要向馬會C 壓... 我頭先 忍唔住手, 落左下盤1.8.
其實我早幾個鐘頭之前已經買左下盤,不過我買左都要[@@@九]馬會.

呢場我就唔落注,
但都睇好開下盤!

引用:
原帖由 屯門泰國仔 於 2006-10-4 06:52 PM 發表
呢場我就唔落注,
但都睇好開下盤!
[屯門泰國仔]兄,我[危險]睇過您既POST,您對[德國]波果然有見地,好野:014::014:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-10-4 08:23 PM 發表

兄,我睇過您既POST,您對波果然有見地,好野:014::014:
德國波真係比較有把握,
其餘西甲,意甲都一般,
但呢兩個聯賽我多數主攻下盤,
而英超就最衰,
因為有感情分,
估波唔夠堅定!

前往最後回覆